Egyéb kategória

Megvan Angelina Jolie utódja – ez az Oscar-díjas színésznő veszi át a helyét

Megjelentek az első képek a készülő Tomb Raider rebootjából, amiben az Angelina Jolie nevéhez szorosan kötődő Lara Croft szerepét az Oscar-díjas színésznő, Alicia Vikander alakítja majd.

vous - 2017.02.07.
Megvan Angelina Jolie utódja – ez az Oscar-díjas színésznő veszi át a helyét

A Tomb Raider című legendás mozi rebootját a napokban kezdték el forgatni, és nem is kell tovább várni, hogy megcsodálhassuk Lara Croft új megszemélyesítőjét, Angelina Jolie utódját, Alicia Vikandert.

Elsőre talán nem egyértelmű a készítők választása, de a képek titeket is meggyőznek majd. 

alicia vikander

Gyönyörű, fiatal, és Oscar-díjat nyert – de ki is valójában Alicia Vikander?

Lassan mindenki megtanulja a 28 éves színésznő, Alicia Vikander nevét. Alicia hollywoodi csillaga nagyon fényesen ragyog, de ki is ez a lány?

ITT mindent megtudhattok Alicia Vikanderről! 

A 28 éves színésznőt legutóbb A dán lányban és a Jason Bourne-filmekben láthattuk, és bár harcos amazonként még nem bizonyított, a képeket elnézve nagyon jól áll neki a bőrcucc és a híres Croft-fonás. Kíváncsian várjuk!

Objektum doboz

Az új Tomb Raider az új Lara Crofttal 2018 márciusában kerül majd a mozikba!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.