Egyéb kategória

Ez a szereplő fog meghalni a Trónok harca 7. évadában – a rajongók szerint

Még el sem kezdődött a Trónok harca 7. évada, de már elkezdődtek a találgatások: melyik ikonikus szereplő fog meghalni az új évadban...?

vous - 2017.02.02.
Ez a szereplő fog meghalni a Trónok harca 7. évadában – a rajongók szerint

Bár hónapok vannak hátra a Trónok harca 7. évadáig, hiszen az HBO nyáron adja az új évadot, de már számos teória napvilágot láttott. Ezúttal azon megy a spekuláció, melyik karakter fog meghalni a soron következő GOT-évadban. 

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Nagy Trónok harca-teszt – Melyik szereplő vagy a lelked mélyén?

A trón szó hallatán mi más is jutna eszébe először egy vérbeli rajongónak, mint a Trónok harca? A zseniális George R.R. Martin tett arról, hogy képtelenek legyünk letenni A tűz és jég dala regénysorozatot, de közvetetten arról is, hogy millió nézőt szegezzen újra és újra a képernyők elé.

Egyetlen bibi van a dologban…

Sports Betting Experts fogadásokat lebonyolító oldalon 100 000 Trónok harca-rajongó szavazott/fogadott, szerintük melyik karakter fog meghalni a 7. évadban. A válaszadók 14%-a szerint Bűzös, vagyis Theon Greyjoy fog meghalni, talán úgy gondolják, szendvedett már eleget. Őt követte 8%-kal Melisandre, majd Davos és Jorah.

A rajongók szerint Bran Stark, Daenerys Targaryen és Havas Jon biztonságban van.

Ti mit gondoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!