Egyéb kategória

Boldog barátság napját: szörnyű videóval ünnepel a Facebook

Azt már lassan kezdjük megszokni, hogy a Facebook rendszeresen figyelmeztet minket reggelente, hogy próbáljunk meg nem elázni, vagy éppen hogy élvezzük a napsütést, de a barátnapra készített videót soha nem fogjuk megérteni. Borzasztó lett! 

vous - 2017.02.02.
Boldog barátság napját: szörnyű videóval ünnepel a Facebook

A Facebook hivatalosan minden év február 2-án ünnepli születésnapját (ma pontosan a 13.-at), ám Mark Zuckerberg úgy rendelkezett, hogy ne a közösségi oldalt ünnepeljük ilyenkor, hanem egymást, vagyis a barátainkat. Így történt meg, hogy 2017-ben már harmadjára rendezi meg a Facebook a barátságnapot. 

Objektum doboz

Eme jeles alkalomból a Facebook egy csodásan borzasztó videót készített személyre szabva, amin az ismerőseink fotói és lájkjai összeállnak egy táncoló figurává. 

Forrás:
vous.hu

De ti ne aggódjatok, Zuckerberg gondolt arra is, hogy ha nem tetszene a videó, így ti magatok is összeállíthatjátok a barátságnapra készült kisfilmet!

Forrás:
vous.hu

Ja, hogy ti is „kiikszeltétek” még reggel a hírfolyamban a posztot?

Semmi gáz, a www.facebook.com/friendsday oldalon bármikor lecsekkolhatjátok és megoszthatjátok a csodás videót!

facebook

Valójában ezt gondolják rólatok a Facebook-ismerőseitek

Az igazság az, hogy az ismerőseink facebookozási szokásai alapján kialakul egy valós, nem valós kép róluk, még akkor is, ha egyébként ezeréves barátok vagyunk. Az, hogy mit osztunk meg, hová és mit kommentelünk, meghatároz minket, az ismerőseinkben ezek alapján kialakul egy kép rólunk.

Jöjjön 6 tipikus facebookozó, amibe tuti, hogy mi is beletartoztunk legalább egyszer.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.