Egyéb kategória

Inspirálódjatok Beyoncé bababejelentő fotójából – vegyétek körbe magatokat művirágokkal!

Beyoncé terhesfotója felrobbantotta az internetet, volt, ki örömében, és volt, aki mérgében fejezte ki véleményét a képpel és a hírrel kapcsolatban. De a legfontosabb talán az, amit a Vogue emelt ki az egészből.

vous - 2017.02.02.
Inspirálódjatok Beyoncé bababejelentő fotójából – vegyétek körbe magatokat művirágokkal!

Pozitív értelemben sokkolta a világot a minap, mikor kiderült: Beyoncé ikrekkel várandós. A hírhez mellékelt fotóról azonban érdemes még pár szót szólni. A kép azóta az Instagram egyik legnépszerűbbje lett, a Daily Mail szerint azzal, hogy már nyolc órával a bejelentés után 6,6 millióan lájkolták, lekörözte az addig csúcstartó Selena Gomez egyik képét.

Az első baba érkezését így tudatta a nagyvilággal:

Objektum doboz

A számtalan gratuláló közt akadt ismert személy is:

  • Tina, Beyoncé édesanyja ezt írta Instagram-oldalán:

Végre nem kell tovább titokban tartanom, annyira, de annyira boldog vagyok!

  • A szintén énekesnő Rihanna is gratulált:

Annyira izgatott vagyok a hír kapcsán, gratulálok nektek!

Azta! Gratulálok! Annyira szép vagy!

Persze az örömüket kifejezők mellett vannak, akik nem ugrottak ki a bőrükből a hír hallatán:

  • „Amikor megtudod, hogy az örökséged harmadannyi lesz”
Objektum doboz

  • Van, aki mérgében inkább elképzelte előre a kicsiket:
Objektum doboz

  • Ide már szavak sem kellenek:
Objektum doboz

Vegyük komolyra a szót…!

Mindeközben a Vogue egy egészen más szemszögből merít Beyoncé terhesfotójából. A virágokra próbálják helyezni a hangsúlyt, de főleg arra, hogy ideje magunk mögött hagyni azt a tévhitet, mely szerint a művirágok csúnyák, ízléstelenek, és csupán a temetőkbe valók. Gondoljatok csak bele, készülhetnek újrahasznosított műanyagból, és ha meguntátok, ti is a szelektívbe dobhatjátok, hogy így kelhessen új életre úgy, hogy közben nem károsítják a környezetet. A gyönyörű cserepes virágokat ugyan nem helyettesíthetik, de a vágott verziókat mindenképp.

Objektum doboz

Emellett számos helyen találhatjátok szembe magatokat műnövényekkel, például a Metropolitan Művészeti Múzeumban Adrew Bolton soron következő kiálltásában központi szerepbe kerülnek majd. Az ismert dizájnguru John Derian is bevallottan nagy hódolója Livia Cetti papírvirágjainak, de több cserepes műnövényt is találni az otthonában. Ám a legnagyobb igazság talán abban van, amit Lynn Dolan papírvirág-készítő mond:

A virágok soha nem mennek ki a divatból. Azt hiszem, egy másolat, mely készülhet szövetből, agyagból vagy papírból, az tükrözi azt a vágyat, hogy sokkal tovább szeretnénk gyönyörködni a növényekben, mint ahogy azok (az igazik) élnek. Különben is, ez egy időtálló dekoráció, egész évben lehet alkalmazni.

Ajánlott cikkek