Egyéb kategória

Porosodik a padláson a szőnyegetek? Ki ne dobjátok!

Emlékszem, tinédzserkoromban kifejezetten utáltam a régi stílusú szőnyegeket, köszönhetően annak, hogy ezek többnyire rojtosak voltak, tehát takarításkor nemhogy rendszeresen porszívózni kellett, hanem még fésülni is, ami elég bosszantó egy tizenévesnek.

vous - 2017.01.29.
Porosodik a padláson a szőnyegetek? Ki ne dobjátok!

Most azonban már másképp látom, hiszen egy régi szőnyeg – akárcsak a régi csészék – adhat egy kis varázslatos hangulatot a lakásnak. A titok mindössze annyi, hogy ne a megszokott helyen tartsátok, azaz ne kizárólag a nappaliban, nagy méretben. Már csak azért is jó ötlet egy régi darabot megmentenetek és a lakásba becsempésznetek, mert így egy csöpp gyermekkor is az otthonotokba költözik az életetekből. És hát mi, ha nem ez az otthon varázsa? Összeszedegettem nektek pár ötletet, inspirálódjatok belőle, ne hagyjátok a padláson porosodni az Aladdin-repülőszőnyegeteket!

Hasonló minta a párnahuzaton? Naná!

Ha a párnahuzaton is visszaköszönnek a szőnyeg mintái, nagyon vagány és keleties lesz az összhatás!

Objektum doboz

Királynői érzés otthon? Persze!

Miért ne vonulnátok szőnyegen a lépcsőn is? 

Objektum doboz

Szőnyeg a konyhában

Minél letisztultabb a konyha, annál menőbb hatást kelt a csiricsáré szőnyeg! 

Objektum doboz

Patchwork szőnyegek előnyben

Ki mondta, hogy csak a takarók elé megy a patchwork jelző? És ha már így témánál vagyunk, a patchwork karrierről mit tudtok?

Objektum doboz

Szőnyeg szőnyeg hátán

Klassz ötlet piknikhez, közösségi tér kialakításához, de akár a hálóban is jól mutat!

Objektum doboz

Minél kisebb, annál jobb!

Nem kell, hogy kitöltse a teret, és az sem, hogy szimmetrikus legyen az összhatás. Éljen az aszimmetria – a VOUS-lányok is erre jutottak az arcuk kapcsán.

Objektum doboz

Szőnyeget a falra!

Amellett, hogy jól szigetel, gyönyörűen néz ki!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.