Egyéb kategória

A Nanushka sikere töretlen – most egy amerikai weboldal méltatja a magyar márkát

Olyan magyar ismert emberek bújtak már Nanushka ruhába, mint Palvin Barbara, Mihalik Enikő vagy az énekesnő Odett, ám büszkék lehetünk arra is, hogy már nemcsak az országhatáron innen, hanem túl is egyre többen ismerik a hazai márkát.

vous - 2017.01.29.
A Nanushka sikere töretlen – most egy amerikai weboldal méltatja a magyar márkát

A magyar divattervezők szerencsére az utóbbi időben egyre jobban a reflektorfénybe kerülnek, nemcsak itthon, hanem külföldön is. Emlékeztek például a tavalyi amerikai elnökválasztás napjára? Na, mi akkor nem az eredmény, sokkal inkább Gigi Hadid láttán lepődtünk meg. A gyönyörű modell ugyanis egy fekete Nanushka estélyiben jelent meg Jimmy Kimmel show-jában.

use

„Egyre menőbb dolog magyar dizájnerdarabokat venni és viselni” – USE Unused-interjú

Barátságból indult vállalkozás, amely az ország egyik legismertebb divatmárkájává nőtte ki magát. A tervezők, Füzes Eszter, Tóth András és Godena-Juhász Attila több mint tíz éve ismerik egymást, közös márkájuk a USE Unused. Mi most 10 kérdést intéztünk hozzájuk.

A cikket itt találjátok meg.

A Nanushka – mely egy hazai márka – most újabb elismerésben részesült: az amerikai divatmagazin weboldala, a Harper's Bazaar egy teljes cikkben méltatja a brandet. Röviden felvezetik, hogy mit kell tudni a budapesti székhelyű cégről, rögtön az elején kiemelik az alapító, Sándor Szandra nevét, majd öt lépésben ismertetik a legfontosabb tudnivalókat a márkával kapcsolatban.

Ha kíváncsiak vagytok az említett cikkre, akkor kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek