Egyéb kategória

Szobrot állíttat Harry és Vilmos herceg édesanyjuk halálának 20. évfordulójára

Húsz éve, hogy Diana hercegné életét vesztette egy közlekedési balesetben. Halálának évfordulójáról természetesen a fiai sem feledkeznek el, sőt, egy remek ötlettel álltak elő.

vous - 2017.01.29.
Szobrot állíttat Harry és Vilmos herceg édesanyjuk halálának 20. évfordulójára

1997. augusztus 31. – ezen a napon vesztette életét a méltán híres Diana hercegné. Ha jól számoltatok, idén lesz már húsz éve, hogy bekövetkezett a tragédia, így két fia, Vilmos és Harry egy nem mindennapi gesztussal állt elő.

harry herceg

„Remélem, könnyes szemmel néz le ránk” – Harry herceg meghatóan beszélt édesanyja hiányáról

Belegondolni is borzalmas, milyen rossz lehet az, ha valaki gyerekként veszíti el az édesanyját. Harry herceggel és Vilmos herceggel azonban ez történt. Harry most elárulta, Diana halála óta azt szeretné, hogy édesanyja büszke legyen rá.

A teljes cikket itt olvashatjátok el.

A Kensington-palota hivatalos közleményben jelentette be, hogy a két fiú szobrot állítat édesanyjuk tiszteletére, és az ötletet II. Erzsébet királynő is támogatja. Az emlékmű a Kensington-palota parkjában, annak a nyilvánosan is látogatható részén áll majd, hiszen ez az épület Diana egykori, Vilmos és Harry jelenlegi londoni rezidenciája és hivatala is.

Édesanyánk halálának huszadik évfordulója megfelelő alkalmat nyújt arra, hogy egy szobor állításával emlékezzünk meg arról a pozitív hatásról, amelyet az ő élete és a tevékenységei gyakoroltak Nagy-Britanniára és az egész világra

– idézi a két herceg szavait a brit királyi család hivatalos Facebook-oldala.

Ajánlott cikkek