Imádjuk figyelni az adott év köröm- és divattrendjeit, de a szívünknek gyomrunknak a legkedvesebb mégiscsak az, amikor ínycsiklandó desszertekről van szó.
Ha nem emlékeznétek, frissítsétek fel, melyek voltak az ősz legfinomabb desszertjei, majd kalandozzatok ide vissza, és merüljetek el abban, milyen finomságok lesznek a legmenőbbek az idén.
1. Hibrid desszertek
2015-ben már érintettük, hogy mik is azok a hibrid desszertek, ha arról lemaradtatok, akkor itt elolvashatjátok újra Nóri írását. Ahhoz képest, hogy még csak kétéves a sztori, idén ismét főszerepbe kerülhetnek mondjuk a macaron + fagyi + gofri alkotta csodák.
2. Mini desszertek
Korábban írtam már nektek arról a külföldi bloggerről, aki olyan miniatűr ételeket készít, amelyeket valóban meg lehet enni. Nos, mondhatni, ez az ő éve lesz, ugyanis a falatnyi desszertek szezonja következik!
3. Édes tésztába töltött fagyi
A 2016-os nyár egyik nagy szenzációja volt a kürtőskalácsba töltött fagyi, nos, ez idén annyiban módosul, hogy kalács helyett gofriba, vagy legalábbis ahhoz nagyon hasonló „tölcsérbe” kerül majd a jeges desszert.
4. Színes gabonapelyhek
A gabonapehely-tej kombót ugyanúgy meg lehet unni hosszú távon, mint a reggeli zabkását. De rengeteget tud dobni az összképen, ha nem sárga minden pehely, hanem különböző színekben pompáznak. Ezeket ugyanúgy ehetitek a kedvenc tejetekkel, de rászórhatjátok más desszertekre is.
5. Különleges töltelékű croissant-ok
Ideje lerombolni azt a tévhitet, hogy a croissant csak egy reggeli, és ha nem tudnátok: van élet az üres, vajas verzióján túl is. Mondjuk ott van a mennyei mogyorókrémmel töltött, vagy a pudingos belsejű, na meg az egyszerű lekváros.