Egyéb kategória

Régi és nagyon dögös szereplő tér vissza a Vámpírnaplókba

Régi és nagyon jóképű szereplő tér vissza a Vámpírnaplók legújabb részébe! Ő lesz az egyetlen meglepetés?

vous - 2017.01.24.
Régi és nagyon dögös szereplő tér vissza a Vámpírnaplókba

Ha Vámpírnaplók-rajongók vagytok, bizonyára tudjátok, hogy a tengerentúlon most forognak az utolsó részek a sorozatból. A 8. évad számos meglepetést fog tartogatni, köztük pár régi szereplő visszatérését is. Már felröppentek a hírek, hogy az Elenát alakító színésznőt, Nina Dobrevet is viszontláthatjuk majd a sorozat fináléjában, azonban az már biztos, hogy egy régi szereplő visszatér a Vámpírnaplók soron következő epizódjában. 

A CW csatorna kiadott egy képet, miszerint Tyler Lockwood visszatér a sorozatba, bár egyelőre úgy tűnik, csak egy emlékképként. Az Entertainment Weekly szerint azonban nem biztos, hogy Tyler lesz az egyetlen, aki feltűnik az új részben!

vd810b_0128r

Forrás:
ANNETTE BROWN/THE CW
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.