Egyéb kategória

Ennek az ausztrál lánynak lehetnek a leghosszabb lábai az egész világon

Egy 170 cm magas nőnek átlagosan 75-77 cm hosszú lábai vannak. Na most, ezek alapján képzelhetitek, milyen feltűnő egyéniség lehet Caroline Arthur, az egykori ausztrál szupermodell, akinek a lábai egészen 130 cm hosszúra nőttek!

vous - 2017.01.24.
Ennek az ausztrál lánynak lehetnek a leghosszabb lábai az egész világon

Akinek egyenes haja van, az hullámosat akar, aki alacsony, az magas szeretne lenni, és persze fordítva is igaz. Ez valami nagyon furcsa berögzülés nálunk, csajoknál, de Caroline Arthur, az egykori ausztrál szupermodell egészen máshogy látja saját magát. A lány ugyanis nagyon büszke 130 cm hosszú lábaira, sőt egyenesen imádja őket. Persze emiatt sokan megbámulják az utcán, pláne, ha magas sarkút vesz fel, de már hozzászokott a figyelemhez.

Forrás:
youtube.com

„Úgy tudom, Ausztráliában az én lábaim a leghosszabbak, sőt még Amerikában is. A lánynak, aki a világrekordot tartja a Guinness Rekordok Könyvében (az orosz származású Szvetlana Pankratova), 131 cm hosszú lábai vannak, ami elég közel van az enyémhez…” – írja a Her.

Caroline épp ezért gondolkodott rajta, hogy felveszi a kapcsolatot a bizottsággal, hogy egyeztessen, pontosan honnan mérték a lábakat, hátha sikerül megdöntenie a rekordot.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!