Egyéb kategória

Ennek az ausztrál lánynak lehetnek a leghosszabb lábai az egész világon

Egy 170 cm magas nőnek átlagosan 75-77 cm hosszú lábai vannak. Na most, ezek alapján képzelhetitek, milyen feltűnő egyéniség lehet Caroline Arthur, az egykori ausztrál szupermodell, akinek a lábai egészen 130 cm hosszúra nőttek!

vous - 2017.01.24.
Ennek az ausztrál lánynak lehetnek a leghosszabb lábai az egész világon

Akinek egyenes haja van, az hullámosat akar, aki alacsony, az magas szeretne lenni, és persze fordítva is igaz. Ez valami nagyon furcsa berögzülés nálunk, csajoknál, de Caroline Arthur, az egykori ausztrál szupermodell egészen máshogy látja saját magát. A lány ugyanis nagyon büszke 130 cm hosszú lábaira, sőt egyenesen imádja őket. Persze emiatt sokan megbámulják az utcán, pláne, ha magas sarkút vesz fel, de már hozzászokott a figyelemhez.

Forrás:
youtube.com

„Úgy tudom, Ausztráliában az én lábaim a leghosszabbak, sőt még Amerikában is. A lánynak, aki a világrekordot tartja a Guinness Rekordok Könyvében (az orosz származású Szvetlana Pankratova), 131 cm hosszú lábai vannak, ami elég közel van az enyémhez…” – írja a Her.

Caroline épp ezért gondolkodott rajta, hogy felveszi a kapcsolatot a bizottsággal, hogy egyeztessen, pontosan honnan mérték a lábakat, hátha sikerül megdöntenie a rekordot.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.