Egyéb kategória

Kézzel írt levelekkel búcsúznak a divattervezők Michelle Obamától

Ma végleg leköszön Barack Obama az elnökségi posztjáról, azonban nemcsak ő búcsúzik, hanem felesége, Michelle is. Sőt még Michelle divattervezői is.

vous - 2017.01.20.
Kézzel írt levelekkel búcsúznak a divattervezők Michelle Obamától

Michelle Obamát nemcsak az amerikaiak és a világ egy része imádja, hanem a divattervezők is. Főként nyilván azok, akiknek megadatott a lehetőség, hogy ők adjanak egy kollekciót a first ladyre. Éppen ezért többen, egészen pontosan heten is tollat ragadtak – szó szerint –, és kézzel írt levelekben fejezték ki köszönetüket Michelle-nek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Prabal Gurung levelében az olvasható, hogy bízik abban, még viszontlátja Mrs. Obamát egy nem akármilyen szerepben: „viszlát, 4 év múlva mint első női elnökünk”.

Az összes levelet itt tudjátok elolvasni.

michelle obama

8 dolog, amit 8 év alatt megtanultunk Michelle Obamától a stílusról

Michelle Obama az Amerikai Egyesült Államok legszerethetőbb, legcoolabb first ladyjeként tengernyi meghívást kapott a protokollelfoglaltságokon kívül is. Talkshow-k rendszeres vendége volt, magazinok – többek között a Vogue – címlapján szerepelt. Nem véletlen, hogy a divat és a first lady elválaszthatatlanok lettek, Michelle Obama maximálisan kihasználta a divat adta lehetőségeket, a maga képére szabta azt, stílusa megkérdőjelezhetetlen. Van mit tanulnunk tőle.

A folytatásért kattintsatok ide!

Michelle is búcsúzik

Mindeközben pedig Michelle Obama is búcsúzkodik, igaz, ő a Fehér Háztól. Már megtette utolsó sétáinak egyikét, és gyönyörű szavakkal mondott köszönetet a férjének.

Objektum doboz

Az, hogy first lady lehettem, egy életre szóló megtiszteltetés. Teljes szívemből köszönöm ezt neked! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek