Egyéb kategória

Ezekben a megyékben hófúvás miatt adtak ki figyelmeztetést

Az időjárás ma sem kegyelmez azoknak, akik már melegebb időre vágynak: több megyében hófúvás miatt adtak ki riasztást. 

vous - 2017.01.18.
Ezekben a megyékben hófúvás miatt adtak ki figyelmeztetést

Az Országos Meteorológiai Szolgálat öt megyére figyelmeztető előrejelzést adott ki hófúvás miatt. Az élénk északi, északkeleti szél ugyanis főként az Alföld középső és északi részén, valamint az északkeleti határ környezetében helyenként hordhatja a havat. Az érintett megyék:

  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Hajdú-Bihar megye
  • Heves megye
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  • Jász-Nagykun-Szolnok megye
Objektum doboz

Szerdán egyébként továbbra is felhős lesz az ég, időnként hószállingózás, délen, délnyugaton kisebb havazás is várható. Az ország többi részén hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem várható. Az északkeleti, északi szél többfelé megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon, valamint északkeleten olykor meg is erősödik. Néhol hófúvás is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és –5 fok között alakul. Késő estére –3 és –10 fok közé csökken a hőmérséklet. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.