Egyéb kategória

Hajtermékek, amiket inkább ne vegyetek soha többet!

Remélem, nem vagyok vele egyedül, hogy HAJlamos vagyok halomra venni a szépségcuccokat. Ha úgy adódik, azt a sampont veszem meg, aminek a flakonja a legjobban tetszik, hiába vár otthon a már jól bevált „csúnya dobozos”. Azonban ideje szelektálni, és pénzt megtakarítani, legalábbis nem költeni arra, hogy tönkretegyétek a hajatokat. Jöjjön 4 hajtermék, amit inkább ne vegyetek meg soha többet!

vous - 2017.01.15.
Hajtermékek, amiket inkább ne vegyetek soha többet!

Szalontermékek

Ezek a termékek piszkosul drágák, azonban garantáltan „jó cuccot” kaptok a pénzetekért. Ha nem sajnáljátok érte, akkor sose vásároljatok szalontermékeket a fodrászszalonon kívül. Gyakran hamisítják, hígítják őket. 

hajmodell

Amit senkinek nem kívánok: beülni a fodrászhoz hosszú barnán és kijönni rövid szőkén

Biztos mindannyian ismeritek a mesekönyvekbe illő sztorit: megy a lány az utcán, leszólítja egy ügynök és hipp-hopp modell lesz belőle. Az ehhez hasonló történeteket mindig szkeptikusan kezeltem, míg egy nap meg nem történt velem is. Hogyan lesz a világéletében furcsának elkönyvelt bölcsészlányból New York-i kifutón vonuló hajmodell?

Sophie ITT elmeséli nektek!

Világosító, ombre hatást ígérő hajfestékek

Sok fodrász már attól is óva int minket, hogy drogériában vásárolt hajfestékkel fessük a hajunkat. Sose felejtsétek el, hogy a fodrászatban nem csak a festéket fizetitek meg. Ideális esetben a szakértelmet is, azt, hogy a hajszínetekhez mérten a megfelelő árnyalatú festék legyen kikeverve, hogy időben lekerüljön a hajatokról, stb. A komolyabb beavatkozásokat bízzátok inkább a profikra!

Hővédő termékek

A hővédő termékek többet ártanak, mint használnak!

– mondja a celebfodrász, Jen Atkin. „Rápermetezitek a hajatokra a szérumot, majd még vizesen rámentek a forró vassal. Tulajdonképpen megfőzitek a hajszálakat. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem kell védeni a hajat. Már lehet kapni speciális, száraz hővédő szereket is.” 

Megvárhatjátok, hogy beszívja teljesen a hajatok, de a legjobb, ha kerülitek a 180 fokos hajgyilkosokat.

hajszárító haj frizura

Nem lehetetlen: így lesz szögegyenes a hajatok hajvasaló nélkül

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy valóra válhat az egyik legnagyobb álmunk. Szögegyenes haj hajvasaló és töredezett hajvégek nélkül? Nem lehetetlen.

Ezt figyeljétek!

Színfokozó samponok, balzsamok

Az ilyen samponok és balzsamok nyomokban tartlamaznak csak színt. Gyakran csupán placebohatással bírnak. Apropó, balzsam! A VOUS-lányokkal az egyik kávézás alkalmával már kitárgyaltuk, hogy igazából egyikünk sem használ már balzsamot. Szerintünk pénzkidobás, és ha egy kicsit is a hajtő közelébe kerül, zsíros és nehéz lesz tőle a sérónk. 

Leszavaztuk a balzsamot!

Ajánlott cikkek