Egyéb kategória

3 + 1 dolog, ami mindig legyen ott a kocsitokban télen

Az utóbbi napok fagyos időjárásából egy dolgot megtanulhattunk: hogy érdemes nagyon felkészültnek lenni a rendkívüli esetekre. Ha gyakran utaztok autóval, főleg ilyenkor, az alábbi tárgyak mindig legyenek ott a kocsiban veletek.

vous - 2017.01.14.
3 + 1 dolog, ami mindig legyen ott a kocsitokban télen

1. Jégoldó spray és jégkaparó

Ha beütnek a kőkemény mínuszok, a szélvédő seperc alatt le tud fagyni. Ilyenkor pedig van, hogy a jégoldó sem tud segíteni, úgyhogy egy kaparó is legyen nálatok – a biztonság kedvéért.

2. Hordozható telefontöltő

Nyáron is épp elég szívás, ha lerobban a kocsi, és nem tudtok segítséget kérni. Na de télen! Olyankor komoly veszélybe is kerülhettek, úgyhogy mindig legyetek felkészültek, ha esetleg vontatóra vagy egy ezermester barátra van szükségetek.

kocsi-auto-felkeszules

Autós kisokos csajoknak – 7 kérdés, ami biztosan felmerült bennetek, és jó, ha tudjátok a választ

Ideje bevallani: nőként aligha értünk az autókhoz. Persze, megszerezzük a jogsit, elsajátítjuk a szabályokat a gyakorlatban, mégis marad jó néhány kérdés a fejünkben, amit nem szívesen teszünk fel, mert egyértelműnek tűnik rájuk a válasz, mégsem tudjuk. Ezeket gyűjtöttük most össze nektek.

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok.

3. Kesztyű és pokróc

Sose tudni, mikor jön jól egy plusz kesztyű, vagy mikor mondja be az unalmast a fűtés, és ilyenkor egy extra pokróc az öletekben maga a mennyország.

+ 1. Energiaszelet vagy egyéb étel plusz víz

Ki ne emlékezne még arra a márciusra, amikor hatalmas hófúvás és jég lepte el az országot, és rengetegen az autójukban rekedtek egész éjszakára. Bár azóta még a kevésbé veszélyes időjárásnál is kiadnak riasztást, így nem is foglalkozunk ezekkel már annyira; de azért érdemes felkészülni minden eshetőségre. Tegyetek az autóba egy-két nem romlandó ételt meg vizet, hogy ha úgy alakulna, legyen mihez nyúlnotok.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek