Egyéb kategória

4 dolog, amit a Vámpírnaplók tanított nekünk a szerelemről

Már nem tudom, hogy hol is tart nálunk a Vámpírnaplók, egy biztos, a tengerentúlon nemsokára véget ér a kedvenc vámpíros sztorink. Nagy kár, valljuk be, még mindig nem tudunk betelni a Salvatore tesókkal. Túl azon, hogy ők szexik, a Vámpírnaplók megtanított ezt-azt nekünk a szerelemről is!

vous - 2017.01.13.
4 dolog, amit a Vámpírnaplók tanított nekünk a szerelemről

Minden tiszteletem a tiétek, ha sikerülne választanotok Stefan és Damon között, nekem ennyi évad után sem sikerült. Most annyira nem is ez a lényeg, nézzük meg inkább, mit tanított nekünk a szerelemről a Vámpírnaplók!

simon-dorina-magyar-vampir-legendak

A Twilighton túl is vannak hajmeresztő sztorik – Ismerjétek meg a magyar vámpírokat!

Emlékszem, az én gyermekkoromban nem igazán esett szó a vámpírokról. Természetesen hallottunk Drakuláról, és filmek is jócskán születtek a témában, de talán nem volt akkora a felhajtás körülöttük, mint ma. A mai gyerekek azonban már úgy nőnek fel, hogy teljesen természetes nekik a vámpírjelenség, köszönhetően a filmgyártás csodáinak.

A cikk ITT folytatódik!

Létezik első látásra szerelem

Emlékeztek még, amikor Elena és Stefan először pillantotta meg egymást a suliban? A képernyő majdnem felrobbant a szikrázástól.

Objektum doboz

Sose tudhatjuk, kibe szeretünk bele

Talán pont az a srác lesz majd életetek szerelme, akit most ki nem állhattok. Elena sem gondolta volna sokáig, hogy Damont nem fogja tudni kiverni a fejéből. Na és persze ott van Stefan és Caroline szerelme. Legyen az vámpír, hasonmás, szirén, vérfarkas, boszorkány vagy utazó, talán ő lesz a nagy Ő!

Objektum doboz

Ha egy kapcsolat alatt többször szakítunk, majd újra összejövünk, az nem működik

Jeremy és Bonnie többször szakítottak, majd jöttek újra össze, mint hogy azt számon tudjuk tartani. Nem szeretnék spoilerezni (mindannyiótok máshol jár a sorozatban), így ennél többet most nem is írok, de az biztos, hogy egy ilyen viharos kapcsolat nem lehet életre szóló. Vagy mégis?

Objektum doboz

Nem minden szerelem erős, ami annak tűnik

Hiába látjuk azt, hogy Elena és Stefan tökéletes pár… Kiderült, hogy nem azok. (Bocsánat, teamStefan!) Mystic Fallsban nem biztos, hogy minden szerelem erős, ami annak tűnik.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek