Egyéb kategória

Olcsón akartok vásárolni? Akkor ezeket a holmikat januárban szerezzétek be

Tudjátok, hogy van ez. Ha bikinit akartok venni, május környékétől megduplázódnak az árak, ha kabátot, akkor pedig szeptembertől. Persze érthető, hiszen mindennek megvan a szezonja, amikor hajlandóak vagyunk többet fizetni értük; de ha spórolni akartok, az alábbi holmikat januárban vegyétek meg. Nem, nem bikinire és strandpapucsra gondolunk, amire még jó darabig nem lesz szükségetek, hanem valami egészen másra!

vous - 2017.01.11.
Olcsón akartok vásárolni? Akkor ezeket a holmikat januárban szerezzétek be

Törölközők és ágyneműk

Karácsonykor sokan kapnak ajándékba ágyneműgarnitúrát vagy törölközőt, így az ünnepek után csökken az áruk. A Flipp egy applikáció, ami minden nap új spórolós tippeket ad, és ennek szakértője Lisa Lee Freeman. Szerinte ezeket a holmikat januárban kell megszerezni, mert szinte mindenhol leárazzák őket.

Citrusfélék

Tudtátok, hogy az év első két hónapjában a citrusfélék (narancs, mandarin, citrom) fénykorukat élik? Ilyenkor sokkal könnyebb beszerezni őket, így az áruk is kedvezőbb.

Forrás:
Pexels

Téli zöldségek

A Flipp szakértője szerint a téli zöldségekből, mint például a káposztából, karfiolból és répából sokkal több van a polcokon, így nem is számítanak olyan különlegességnek. Így pedig nem is kérnek el értük hatalmas összegeket, úgyhogy spájzoljatok be belőlük!

Kalendáriumok

Mindenki megrohamozta a boltokat december végén/január elején, hogy beszerezzék az aktuális határidőnaplót, így mostanra már sokkal kisebb a kereslet irántuk. És tudjátok, hogy van ez: minél kisebb az érdeklődés, annál alacsonyabb az ára is.

Elegáns ruhadarabok

Ha szükségetek van egy elegáns blúzra a munkahelyetekre, január a ti hónapotok! Az app szakértője szerint a legtöbb ruhaüzlet ilyenkor igyekszik megszabadulni ezektől a daraboktól, hogy legyen helyük a tavaszi kollekcióhoz.

munka

Divattippek, hogy szexik, de ízlésesek legyetek a munkahelyeteken is

Ha arról van szó, hogy üzleti találkozótok van, és mit kell felvennetek, sokan a szátokat húzzátok, érthető okokból, hiszen nagyon sokáig a kiskosztüm és a fekete-fehér ruhakombó dominált az irodai divatban. Pedig higgyétek el, sokkal, de sokkal több rejlik az üzleti találkozók ruhaviseleteiben is.

A tippeket ITT olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.