Egyéb kategória

5 gyönyörű manikűr, ami 2017 tavaszán nagyon trendi lesz

Tudom, tudom, még messze van a tavasz, viszont már most érdemes beszerezni azokat a körömlakkokat, amik ebben az évszakban nagyon divatosak lesznek. Elöljáróban annyit, hogy minden a természetességről szól majd...

vous - 2017.01.11.
5 gyönyörű manikűr, ami 2017 tavaszán nagyon trendi lesz

Egyelőre még tombol a tél, amihez már összegyűjtöttem nektek a legtrendibb manikűröket. Viszont ha titokban már inkább a tavaszi napsugarakat és a friss virágillatot várjátok, akkor már most inspirálódhattok a 2017-es tavasz legtrendibb manikűrjeiből! Az amerikai ELLE ugyanis már most összegyűjtötte, hogy milyen körmök lesznek ebben az évszakban a legtrendibbek. Ha nektek is bejönnek, akkor pedig van egy újabb okunk, hogy várjuk a tavaszt!

1. Szárított virágokkal díszített körmök

A manikűr lényege, hogy apró, szárított virágokat ágyaznak a zselés körömbe. Gyönyörű, nem? Bár ezt ne próbáljátok ki otthon, ha kezdők vagytok, inkább kérjétek meg rá a körmösötöket!

Objektum doboz

 2. Szárított virágos körmök 2.0

Ha egy kicsit bátrabbak vagytok, a szárított virágos körmöket feldobhatjátok metálfényű körömlakkal, amitől még vagányabb lesz.

Objektum doboz

 3. Greenery – próbáljátok ki az év színét a körmeiteken!

Azt már biztosan tudjátok, hogy a Pantone szerint 2017-ben az év színe a Greenery, vagyis a lombkoronazöld lett. Várható volt, hogy ez a szín nemcsak az öltözködésben, hanem a sminkben és a manikűrökben is visszaköszön majd.

Objektum doboz

4. Egyszerű, természetes, minimalista körmök

2017-ben a természetesség fontos szerepet kap a mainkűrben is, így az átlátszó lakkok egy kis minimális díszítéssel nagyon divatosak lesznek. Ennél a manikűrnél például csak a körmök „félholdjai” vannak fehérre színezve. 

Objektum doboz

5. Margarétamintás körmök

Ez egy nagyon egyszerű manikűr, amitől garantáltan tavaszi hangulatotok lesz. Csak tegyetek néhány sárga pöttyöt a körmeitekre, majd fessétek köré a virágszirmokat! Ha ez megvan, jöhet az átlátszó fedőlakk és már kész is vagytok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!