Egyéb kategória

4 tipp, hogy a pasitok végre megnyíljon nektek

A férfiakkal rettentően nehéz az érzelmeikről vagy bármilyen problémáról beszélgetni, de van pár tippünk arra, hogy nektek ez mégis sikerüljön.

vous - 2017.01.06.
4 tipp, hogy a pasitok végre megnyíljon nektek

1. Nem kell azonnal beleugrani a közepébe!

Amikor le szeretnétek ülni vele beszélgetni, ne úgy kezdjetek bele, hogy „akkor most beszélnünk kellene valamiről”, hanem valami könnyedebb témával, majd abba csempésszétek bele a mélyebb infókat vagy kérdéseket. Vagy csak kérdezzétek meg, milyen napja volt, és tudassátok, hogy ti itt vagytok és meghallgatjátok.

Forrás:
iStock

2. Oldjátok a légkört!

Kerüljétek az olyan helyzeteket, amikor leültök egymással szemben, és kérdéseket szegeztek neki. Inkább valami más tevékenység közben próbáljatok vele dumálni, mert attól nem érzi magát annyira feszélyezve. Sőt, az sem kell, hogy a beszélgetés első másodpercétől az utolsóig egymás szemébe nézzetek, mert ez is frusztráló a pasik számára.

A másik két tippért kattintsatok IDE!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. 

Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.