Egyéb kategória

Jön az extrém hideg: hétvégén –24 fok is lehet

Már eddig is úgy éreztétek, hogy majdnem megfagytok, olyan hideg van kint? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis az időjárás megmutatja, hogy ennél még tud hidegebbet is: hétvégén akár –24 fok (!) is lehet.

vous - 2017.01.06.
Jön az extrém hideg: hétvégén –24 fok is lehet

Az Időkép azt írja, viharos széllel áramlik be térségünkbe a hideg levegő, az sem kizárt, hogy szombat hajnalra a szélcsendes, hófödte tájakon –23, –24 fokig is süllyed a hőmérséklet.

Objektum doboz

Már ma, pénteken sem lesz melegünk, ugyanis  –15, –20 fokot már ekkor is mérhetünk északon, északkeleten. Napközben a sok napsütés mellett egy-egy hózápor alakulhat még ki, –4, –10 fok várható, de a viharos szélben –25, –30 foknak is érezhetjük.

Szombat hajnalban nyugaton –12, –15 fok körül alakulnak a minimumok, míg északon, északkeleten –20, –24 fokos extrém hidegre kell készülni. 

Az extrém hideg miatt narancssárga riasztás van érvényben

Forrás:
időkép.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.