Egyéb kategória

Jó cicagazdik szeretnétek lenni? A fogkefe lehet a kulcs!

Köztudott, hogy a macskák utálják a vizet, így az ember elsőre talán azt gondolná, hogy a fürdőszoba egyéb kellékei felé is hasonló érzéseket táplálnak. De képzeljétek, nem! Van egy bizonyos tárgy, amit ha jól használtok, még a legmakacsabb cirmosok is doromboló kiscicává válnak.

vous - 2017.01.06.
Jó cicagazdik szeretnétek lenni? A fogkefe lehet a kulcs!

Mindössze egyetlenegy (használatlan) fogkefére lesz szükségetek, és máris csodákat érhettek el a kiscicáknál. Mindezt mi alapján állítom? Ez nem az én agyszüleményem, a módszer Hannah Shaw önkéntes állatmentőtől származik. Az ő Instagramján találtunk ugyanis egy videót, melyben örökbe fogadott macsokat simogat fogkefével.

macska cica nő állat

Ti vajon milyen cicák lennétek? A legújabb VOUS-tesztből kiderül!

Négy lába van, szőrös (az esetek többségében), nyávog, és imádjuk. Mi az? Hát persze hogy a macska. Az interneten a cicákat akkora kultusz övezi, hogy gyakorlatilag egyházat is alapíthatnánk nekik – ők pedig élveznék a helyzetet. Mi ehelyett egy kicsit könnyedebb dologgal tisztelgünk előttük: a VOUS legújabb tesztjével kideríthetitek, hogy a tulajdonságaitok és személyiségjegyeitek alapján milyen fajta macskák lennétek. 

A folytatásért kattintsatok ide!

A kisállatok nagyon élvezik ezt a fajta kényeztetést, valószínűleg azért, mert a fogkefe sörtéi anyjuk nyelvére emlékeztetik őket. Ráadásul ez a módszer egyben a tisztítás funkcióját is ellátja, sőt, egy idő után a mozdulatsor hatására a picik saját magukon is elkezdik a nyalakodást – kvázi szocializálódnak. Pótanyjuktól tanulják meg azt, amit sajátjuktól sajnos nem tanulhattak meg… A módszer tehát nemcsak aranyos, de igazán hasznos és szívet melengető is.

Nézzétek csak meg!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek