Egyéb kategória

Elkészült az okosesernyő, amit lehetetlen elveszíteni

Veletek is megesett már, hogy pont akkor hagytátok otthon az esernyőt, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá? Esetleg elindultatok vele, letettétek a buszon, és azzal a lendülettel ott is felejtettétek? Egy vadiúj találmány most segít, hogy ez soha többet ne forduljon elő veletek!

vous - 2017.01.05.
Elkészült az okosesernyő, amit lehetetlen elveszíteni

Ma már nem az okostelefon a legmodernebb készülék a világon, hiszen ahogy fejlődik a technológia, úgy követik egymást a hihetetlen találmányok. Ott van az a villanykörte, ami képes lebegni a levegőben, és az ébresztőóra, ami tudja, mikor vagytok a legkipihentebbek. Most pedig itt egy vadiúj hasznos holmi, az okosesernyő!

Az Oombrella különlegessége, hogy észleli a hőmérsékletet, páratartalmat, levegőt, és figyelmeztet az okostelefonotokon keresztül, hogy hamarosan esni fog. A másik hasznos tulajdonsága pedig az, hogy lehetetlen elveszíteni. Amikor ugyanis leteszitek az étteremben, majd elindultok nélküle, rögtön érkezik az értesítés, hogy megfeledkeztetek róla. Igazán hasznos, nem?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Az pedig már csak hab a tortán, hogy még jól is néz ki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.