Egyéb kategória

Nagy veszekedéssel indult a Beckham család éve

Az biztos, hogy emlékezetesen indult a 2017-es év David Beckham számára. Az egykori focista első sorból szerette volna megnézni feleségét és fiát a színpadon, amikor váratlan dolog történt – ő pedig nem hagyta szó nélkül.

vous - 2017.01.05.
Nagy veszekedéssel indult a Beckham család éve

Biztosan ti is emlékeztek még arra, amikor karácsony előtt kiderült, hogy a Beckham család legkisebb fiútagja, Cruz énekesi karrierbe kezdett. A kissrác pedig nem is vesztegette sokáig az időt, hiszen első slágere másnapra már meg is jelent. Így nem is olyan meglepő, hogy 2016 szilveszterén Victoria után ő is megjelent a színpadon, hogy elénekelje karácsonyi dalát.

victoria-beckham-new-york-divathet10 copy

Victoria Beckham kislánya rajzából készített tündéri pólót

Az egykori Spice Girl az AIDS betegség gyógyításáért kampányol, ehhez pedig a napokban egy fotózáson is részt vett; a projekthez készített pólókra pedig nagyon egyedi, és még annál is különlegesebb mintát választott.

A fotóért kattintsatok IDE!

A család ekkor épp a Maldív-szigeteken ünnepelt, David pedig természetesen a legelső sorból akarta végignézni a koncertet. Mivel Gordon Ramsay családjával együtt voltak itt, az exfocista előre gondolkodott, és le is foglalta a székeket. A probléma ott kezdődött, amikor az egykori F1 McLaren vezérigazgató, Ron Dennis és barátai megjelentek, és leültek a helyekre. David először szépen kérte meg őket, hogy távozzanak, de a férfi ekkor kiabálni kezdett, és állította, hogy amennyit fizet, kijár neki a legelső sor. David viszont nem engedett a dologból, így végül Ronéknak kerestek másik helyet – írja a Mirror.

De a családi fotót elnézve szerencsére ez nem rontotta el a hangulatot…

Objektum doboz

…sőt, miközben Mel C énekelt a színpadon, Victoria és Harper vidáman táncoltak

Objektum doboz

Ron Dennis szóvivője később azt nyilatkozta, hogy a két férfi nagyon jól ismeri egymást, így másnapra már el is felejtették a vitát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.