Egyéb kategória

Jennifer Lawrence tényleg Magyarországon van: barátnője Budapestről posztolt

Hatalmas a rejtély Jennifer Lawrence Budapesten tartózkodása körül. Kedd este úgy tűnt, bizonyíték is van rá, hogy az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő hazánkban forgat.

vous - 2017.01.04.
Jennifer Lawrence tényleg Magyarországon van: barátnője Budapestről posztolt

Kedden délután robbant a hír, miszerint Jennifer Lawrence már megérkezett Budapestre, hiszen nálunk forgatja a Red Sparrow című mozit, ám akkor még csak egy rajongói tweetből következtethettünk erre. 

Objektum doboz

Ezután viszont érdekes dolog történt. Szabó Simon színész, forgatókönyvíró és rendező Twitter- és Facebook-oldalára is kiposzolta, mennyire izgatott, hogy négy napon át Jennifer Lawrence társaságában forgathat, sőt poénosan megjegyezte, igyekszik rendesen viselkedni a színésznővel – szúrta ki a 24.hu. Szerda reggelre viszont a tweetet és a Facebook-bejegyzést is törölte a színész. 

Nos, azt nem tudni, miért gondolta meg magát Szabó Simon, szerencsére van más is, ami bizonyíthatja, hogy a színésznő tényleg Magyarországon van.  

jennifer lawrence

Már tuti: Jennifer Lawrence-nek újra híres szerelme van 

A hír igaz: Jennifer Lawrence-nek új pasija van! Már bő egy hete megy a pletyka, hogy Jen a 47 éves filmrendező, Darren Aronofsky karjaiban találta meg a boldogságot, ami, úgy tűnik, be is igazolódott. 

A cikk folytatása ITT jön!

Jennifer legjobb barátnője, Laura Simpson Ternosky legutóbbi Instagram-posztja után biztosnak tűnik a hír:

Borzasztó látvány. Rontja a szemem

Objektum doboz

 – írta nyilvánvalóan ironikusan a poszthoz. 

Ezek után már számíthatunk rá, hogy összefutunk Jennifer Lawrence-szel a fővárosban!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.