Egyéb kategória

Ez a három cipő a legrosszabb a lábatok egészségének

Nagyon sokszor halljuk nagymamáinktól, édesanyánktól, hogy ne viseljünk annyit magas sarkú cipőt, mert tönkretesszük a lábunkat. Bár az esetek 99%-ában őseinknek mindig igaza van, a cipőviselési szokásokban ne hallgassunk rájuk! Nem a magas sarkú cipővel tesszük a legrosszabbat a lábunkkal! Talán épp ellenkezőleg!

vous - 2017.01.03.
Ez a három cipő a legrosszabb a lábatok egészségének

Ezek a legrosszabb cipők a lábatoknak!

Balerinacipők – flip-flopok 

Mivel ezeknek a cipőknek rendkívül vékony a talpa, ahogy lépünk, az hajlik a talpunkkal együtt. A legrosszabbak ezek közül azok a darabok, amiket konkrétan félbe tudtok hajtani és betenni a (buli)táskába.

Magas sarkú papucsok

Szerencsére ezek a darabok már kimetek a divatból, de ahogy az lenni szokott, tuti, hogy egyszer újra erőre kapnak. PEDIG! Nem túl ajánlatosak mindennapos használatra, mivel a bokátokat nem tartják, csak a lábfejeteket, ellenben magas sarkúak

CIPŐ

#neverforget: felnövésünk cipői, amik egyetlen gardróbból sem hiányozhattak

A cipő sokat elárul a viselőjéről – ez nem kérdés. Viszont gyerekkorunkban nemcsak az ízlésünk határozta meg, hogy mit vettünk fel – hanem a szüleink akarata és a boltok kínálata is. Talán ezért alakult úgy, hogy a nyolcvanas évek vége felé születettek „cipőtörténetében” rengeteg a közös pont. Ha ti is a kilencvenes és kétezres években voltatok tinik, ezekben a lábbelikben biztos magatokra ismertek.

Jó nosztalgiázást ITT!

Flatform

Ez pedig épp az ellenkezője a balerinacipőknek és a flip-flopoknak. Ha ilyen cipőt viseltek, a lábfejetek egyáltalán nem mozog, minden lépés a bokátokat terheli. 

Ha mindenképpen magas sarkú cipőkre vágytok, akkor a legkényelmesebbek és legegészségesebbek a lábatok szempontjából a telitalpú darabok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.