Egyéb kategória

5 dolog, amit egy tudatos lány soha nem posztol ki az Instájára!

Ti milyen gyakran posztoltok Instagramra? És mit? Nagyon nem mindegy, hogy mikor nyomtok rá a közzététel gombra, hiszen minden egyes posztotok tükör rólatok, ami alapján megítélnek azok, akik végigpörgetik az oldalatokat. Íme öt poszt, amit egy tudatos instalány soha, ismétlem, SOHA nem posztol az Instájára.

vous - 2016.12.28.
5 dolog, amit egy tudatos lány soha nem posztol ki az Instájára!

Csillió hashtag

Persze, igaz, minél több hashtaget biggyesztetek a fotótok alá, annál többen találnak meg, de azért ismerjétek fel, hol a határ! Ha nem szorosan a képetekhez kapcsolódó címkéket használtok, akkor szétszórtnak fogtok tűnni, akinek fogalma sincsen, hogyan jusson el a célközönségéhez. A tudatos instalány pontosan tudja, mely címkékkel vonzza be a közönségét, és ragaszkodik ezekhez a címkékhez – osztja meg az instázás egyik aranyszabályát a Purewow szerzője.

Értelmetlen pillanatképek

Ez nem a Facebook, bár ott sem mindegy, hogy mit posztoltok, hiszen a munkáltatók egyik első dolga ma már lecsekkolni azt. Az instátok azonban legyen letisztult, lélegzetelállító és jól átgondolt. A tudatos instázó azt is pontosan tudja, melyik szűrő hozza a legtöbb lájkot neki, és tisztában van a konkurenciával, azaz pontosan tudja, ki az aktuális instakirálynő.

Forrás:
iStock.com

Nem túl minőségi képek

Az elmosódott képeknek – hacsak nem direkt akartátok ezt a hatást művészi célból – nincsen helyük a tudatos instalány oldalán. A rossz minőségű képen ugyanis nem segít egyetlen spéci szűrő sem, vegyétek tudomásul, hogy az ilyen képeknek a kukában a helye vagy a privát mappátokban.

Bármi, ami túl intim

Félmeztelen kép a pasitokkal az ágyban? Ööö, nem a legjobb választás. A tudatos instalány ennél sokkal diszkrétebb, és pontosan tudja, hogy a kevesebb néha bizony több. Ugye, nem akartok ti lenni a jövő Miley Cyrusa?

Koszos edények / káosz a háttérben

Azt hiszitek, nem számít, pedig de. Ha azt gondoljátok, hogy a legprofibb sminketek a kép előterében magára vonz minden tekintetet, tévedtek. Mindenki kiszúrja a szemetet a háttérben, a mosatlant a fürdőben, a koszos edényhalmokat a mosogatóban. Illúzióromboló. Nagyon.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.