Egyéb kategória

7 tipikus karácsonyi poszt, amivel tuti, hogy találkoztok az ünnepek alatt

Vannak néhányan, akik december 24-én félve néznek rá a telefonjukra, nehogy utolérje őket a szokásos poszt-cunami, ami ilyenkor mindig elindul valahonnan, hogy belepjen, beburkoljon, és igen, néha megőrjítsen. Vannak ugyanis posztok, amelyek elmaradhatatlan részei az ünnepeknek, ezek nélkül olyan lenne a karácsony, mint a Reszkessetek, betörők! nélkül: nem az igazi. Össze is szedtem azokat a bejegyzéseket, amelyekkel tuti ti is találkoztok minden évben.
vous - 2016.12.25.
7 tipikus karácsonyi poszt, amivel tuti, hogy találkoztok az ünnepek alatt

Mégis havas karácsonyunk van!!! / Már megint hó nélkül karácsonyozunk! 🙁

Ők egyszerűen nem bírják ki, hogy ne örüljenek a hónak, vagy búslakodjanak a hó hiánya miatt. Fotóik jellemzően mobilosak, és mivel sötétben készülnek, beazonosíthatatlan a látvány, a szöveg nélkül nem értenénk, mit akar ábrázolni, talán egy tintapacás teszt akar lenni?!

Ilyen a karifánk!

Az első néhány darabnál még cuki a dolog, de a sokadik fánál már borzalmasan idegesítő…

Igent mondtam!

Elmaradhatatlanok a karácsonyi lánykérések és az erről megosztott posztok. Noha arról megoszlanak a vélemények, hogy ciki vagy nem karácsonykor feltenni a nagy kérdést, mégis rengeteg férfi dönt így évről évre.

Az egy posztban mindenkinek boldogat kívánós

Mindenki reménykedik, hogy nem jelölik egy karácsonyi képen, és kívánnak neki kellemes ünnepeket ezen a módon. Az még hagyján, hogy ez nem túl személyes módja a kívánságmegosztásnak, de hogy a Facebook folyton pittyeg még a százvalahányadik hozzászólásnál is, és ti nem vehetitek le a jelölést, mert sértő… uhh!

Karácsonyi menüsor A-tól Z-ig

Igen, ez az az időszak, amikor mindenki zabál reggel, délben, este és közte. És amikor éppen kipihenitek a nagy falatozásokat, akkor vizuálisan ingerlenek benneteket azok a konyhatündérek, akik egész évben csak erre a napra vártak, hogy eldurrantsák az összes, év közben összegyűjtött receptjüket. De ha ti nem szeretnétek pukkadásig enni magatokat, íme pár trükk, hogyan éljétek túl!

Állatok karácsonyi ruhában

Egyesek szerint ez nagyon cuki, nem tudom, én személy szerint nem öltöztetném albínó rénszarvasnak a kutyám.

Muszáj újranézni az Igazából szerelmet, ugye @legjobbarátnő?!

Mindig vannak páran, akik ezt elsütik. Az Igazából szerelem mellett még a Reszkessetek, betörők! is tarol, mert ugye nincsen karácsony Kevin nélkül. Tényleg nincs?

Szerintetek mi a legidegesítőbb karácsonyi szokás a közösségi médiában?

Ajánlott cikkek