Egyéb kategória

Egy kis kreativitás és a megunt ingek is őrült szexik lesznek

Imádunk kreatívkodni. Bármiből lehet valami szebbet és jobbat varázsolni, ennek csak a képzeletünk szabhat határt. Most pedig vegyétek elő a megunt ingeiteket és megmutatom, mit kezdjetek velük.

vous - 2016.12.25.
Egy kis kreativitás és a megunt ingek is őrült szexik lesznek

Egy kis vágás itt, egy kis bemetszés ott… nyugi, nem műteni fogunk, csak egy kicsit átalakítunk. Mégpedig a megunt felsőinket. Biztosan ti is találkoztatok már a boltokban olyan pulcsikkal vagy felsőkkel, amiknek szinte teljesen nyitott volt a hátuk és a nyaknál egy szép szalaggal lehetett megkötni hátul. Most nem kell a boltba rohanni, inkább elkészítjük otthon. Komolyabb kézügyességre sincsen szükség, a megunt göncök újra szexik lesznek és ismét hordani fogjátok őket. Így még a fehér pólók sem lesznek unalmasak.

póló takács nóra norie diy

Ha még több DIY-ötletre vágytok

Itt a szerkesztőségben is imádunk kreatívkodni. Ügyeletes DIY-szakértőnk, Mojzi mellett mások is megmutatják nektek, hogyan varázsolhattok valami szépet egy kis kreativitással.

A cikkeket itt találjátok!

Mire lesz szükségetek?

  • egy oversize felső (ing, póló vagy pulcsi)
  • tű és cérna
  • varrógép
  • 2 méter szalag
  • mérőszalag
  • toll
  • gombostű

És akkor most jöhet is a munka:

Első lépésként vágjátok le a nyakrészt. Utána fogjátok a felsőt, hajtsátok félbe és kezdjetek el mérni. A vállrésztől a középhát részig mérjetek  le egy V alakú részt, nagyjából 35 centi nagyságban. Ez lesz az a rész, ami majd szabadon hagyja a gyönyörű hátatokat. Most ezt a részt vágjátok ki a jelölések mentén.

A széleket fél cenire hajtsátok vissza és szegjétek be, hogy nehogy szétessen a ruha anyaga. Hátul a gallér rész közepét vágjátok el. Most jöhet a 2 méter hosszú szalag: vágjátok félbe, hogy két 1 méter hosszúságú darabot kapjatok. Ezek pedig mehetnek a felső hátára, a félbevágott gallér darabjaihoz rögzítve.

Ha féltek attól, hogy a szalag szálaira szét fog esni, akkor kenjétek be a végeit egy kis átlátszó körömlakkal. Így szupertartós marad majd. 

Objektum doboz

 És már el is készültünk. Ha esetleg elakadtatok volna, akkor a Pair & a Spare oldalán minden egyes lépéshez találtok képet.

Jó kreatívkodást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.