Egyéb kategória

Egy kis kreativitás és a megunt ingek is őrült szexik lesznek

Imádunk kreatívkodni. Bármiből lehet valami szebbet és jobbat varázsolni, ennek csak a képzeletünk szabhat határt. Most pedig vegyétek elő a megunt ingeiteket és megmutatom, mit kezdjetek velük.

vous - 2016.12.25.
Egy kis kreativitás és a megunt ingek is őrült szexik lesznek

Egy kis vágás itt, egy kis bemetszés ott… nyugi, nem műteni fogunk, csak egy kicsit átalakítunk. Mégpedig a megunt felsőinket. Biztosan ti is találkoztatok már a boltokban olyan pulcsikkal vagy felsőkkel, amiknek szinte teljesen nyitott volt a hátuk és a nyaknál egy szép szalaggal lehetett megkötni hátul. Most nem kell a boltba rohanni, inkább elkészítjük otthon. Komolyabb kézügyességre sincsen szükség, a megunt göncök újra szexik lesznek és ismét hordani fogjátok őket. Így még a fehér pólók sem lesznek unalmasak.

póló takács nóra norie diy

Ha még több DIY-ötletre vágytok

Itt a szerkesztőségben is imádunk kreatívkodni. Ügyeletes DIY-szakértőnk, Mojzi mellett mások is megmutatják nektek, hogyan varázsolhattok valami szépet egy kis kreativitással.

A cikkeket itt találjátok!

Mire lesz szükségetek?

  • egy oversize felső (ing, póló vagy pulcsi)
  • tű és cérna
  • varrógép
  • 2 méter szalag
  • mérőszalag
  • toll
  • gombostű

És akkor most jöhet is a munka:

Első lépésként vágjátok le a nyakrészt. Utána fogjátok a felsőt, hajtsátok félbe és kezdjetek el mérni. A vállrésztől a középhát részig mérjetek  le egy V alakú részt, nagyjából 35 centi nagyságban. Ez lesz az a rész, ami majd szabadon hagyja a gyönyörű hátatokat. Most ezt a részt vágjátok ki a jelölések mentén.

A széleket fél cenire hajtsátok vissza és szegjétek be, hogy nehogy szétessen a ruha anyaga. Hátul a gallér rész közepét vágjátok el. Most jöhet a 2 méter hosszú szalag: vágjátok félbe, hogy két 1 méter hosszúságú darabot kapjatok. Ezek pedig mehetnek a felső hátára, a félbevágott gallér darabjaihoz rögzítve.

Ha féltek attól, hogy a szalag szálaira szét fog esni, akkor kenjétek be a végeit egy kis átlátszó körömlakkal. Így szupertartós marad majd. 

Objektum doboz

 És már el is készültünk. Ha esetleg elakadtatok volna, akkor a Pair & a Spare oldalán minden egyes lépéshez találtok képet.

Jó kreatívkodást!

Ajánlott cikkek