Egyéb kategória

Hihetetlen: Sofía Vergara fia sármos modell lett

Kevesen tudják, hogy a gyönyörű Sofía Vergarának van egy fia, Manolo Gonzalez, aki már 24 éves és nagyon úgy tűnik, modellnek áll.

vous - 2016.12.23.
Hihetetlen: Sofía Vergara fia sármos modell lett

Az egy kicsit sem 44 évesnek látszó Sofía Vergara mielőtt hollywoodi híresség, modell és színésznő lett, 18 évesen férjhez ment fiatalkori szerelméhez, Joe Gonzalezhez, egy fiúk született, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara. Szerelmük azonban nem tartott túl sokáig, elváltak, majd Sofía otthagyta a zűrös Kolumbiát és Amerikába költözött. Míg Sofía közszereplő, majd elismert színésznő lett, valamint újra férjhez ment, addig a fia felnőtt.

sofia

Hihetetlen kulisszatitkok derültek ki az év esküvőjéről

Mint arról már írtam nektek, megtartották 2016 legnagyobb esküvőjét. Sofía Vergara és Joe Manganiello összeházasodott. A hatalmas lagzi szinte minden percét nyomon követhettük a színésznő közösségi oldalain, most azonban még több kulisszatitokra fény derült.

A cikk folytatása ITT jön!

Manolo már 24 éves és úgy tűnik, csakúgy, mint édesanyja, ő is a modellkedést választja. A sármos fiú egy Insta-posztban köszönte meg a lehetőséget, hogy részt vehetett a Paper magazin fotózásán.

Objektum doboz

Manolónak nem ez volt az első „szerepe”, 2014-ben édesanyjával együtt szerepelt egy Head & Shoulders-reklámban, sőt a kamera mögött is nagyon jól érzi magát, egy még meg nem jelent rövidfilmet rendezett, Post Mortem címmel.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek