Egyéb kategória

Őrjöng az internet: előkerült a Victoria’s Secret-modell retusálatlan fotója

Újabb bizonyíték futott be, hogy még egy topmodell sem tökéletes, és hogy ne dőljünk be a tökéletesnek tűnő képeknek. Előkerült egy Victoria's Secret-modell retusálatlan fotója.

vous - 2016.12.22.
Őrjöng az internet: előkerült a Victoria’s Secret-modell retusálatlan fotója

Ahogy azt megírtuk nektek, idén Jasmine Tookes viselhette a 3 millió dolláros Victoria's Secret Fantasy Bra-t. Nemrég megjelent a fotózásról pár retusálatlan kép. Abban nem vagyok biztos, hogy a cég részéről ez egy tudatos döntés volt, mindenesetre jól látszik, a tökéletes alakú Jasmine popsija striás. Ez sok nőnek erőt adhat, hogy hiába a smink, a vagyont érő ruhák, egy Victoria's Secret-modell sem hibátlan

victorias secret show

Bella Hadid először a Victoria's Secret színpadán – ilyen volt az idei show

Lezajlott a 23. Victoria's Secret Fashion Show, ahol sem a modellekben, sem a fehérneműkben nem kellett csalódnunk. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb darabokban vonultak végig a kifutón, és idén először Bella Hadid alakját is megcsodálhattuk.

A cikk folytatása ITT jön!

Akár baki, akár tudatos döntés, az internet nagyon örül a fotónak. (Jasmine lehet, hogy nem annyira.) Arra bátorítják a céget, hogy hagyjanak fel az értelmetlen retusálással. A túlszaladt Photoshop miatt egyébként már meggyűlt a baja a Victoria's Secretnek, nem is egyszer.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!