Egyéb kategória

Megvan, milyen idő lesz idén karácsonykor!

Most már csak hármat kell aludni szentestéig, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy egyre valószínűbb: idén nem lesz fehér a karácsony.  

vous - 2016.12.21.
Megvan, milyen idő lesz idén karácsonykor!

A monoton, hideg, borult napok sora hétfőn szakadhat meg ónos esővel, havas esővel és egyre erősödő széllel – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Szóval egyelőre úgy tűnik, az időjárás sajnos nem okoz meglepetést, és karácsonykor gyakorlatilag olyan idő lesz, mint például ma – megspékelve egy kis esővel, havas esővel vagy ónos esővel.

Szombaton, szenteste általában borult, párás idő várható, helyenként zúzmarás ködre is számítani kell. Hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat, a gyenge és mérsékelt légmozgás lesz jellemző. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –1 és –5 fok között alakul majd, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig –1 és –4 fok között várható. Karácsony napján, december 25-én is hasonló időre számíthatunk, december 26-án azonban megszakadhat a borult napok sora, és a nap is előbújhat.

karácsony előrejelzés

Forrás:
met.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.