Egyéb kategória

„Megyek, és veszek egy jó forró fürdőt.” Inkább NE!

Milyen érdekes, hogy azzal árthatunk hatalmasat a bőrünknek, amiről pont a fordítottját gondolnánk. Pedig képzeljétek, kiderült, hogy a fürdésnek is megvannak a maga árnyoldalai, és itt most nem a vízszámlára gondolunk...

vous - 2016.12.18.
„Megyek, és veszek egy jó forró fürdőt.” Inkább NE!

Nemrég már kiderítettük, hogy nem érdemes 10 percnél tovább zuhanyoznotok, sőt, annak a kérdésnek is pontot tettünk a végére, mely azt firtatta, hogy reggel vagy este jobb fürdeni. Most pedig jöjjön az, hogy miért lenne jobb, ha nem nagyon tekernétek el a csaptelepet a piros irányába.

tusol fürdés zuhany

Van, hogy napokig nem fürdötök? – Az egészségeteket kockáztatjátok!

Ti milyen gyakran fürdötök? Igyekeztek betartani valamilyen rendszert? Mi mindenképp támogatnánk titeket ebben, ugyanis ha túl sok idő telik el a két mosdás között, akkor komoly problémákra számíthattok…

Hogy mikre? Az ebben a cikkben kiderül!

A túl forró vagy a túl sokáig tartó túl forró zuhany/fürdés főként a bőrötök szempontjából nem jó. A Bustle bőrgyógyászok válaszával támasztja alá azt, hogy könnyen száraz, kiütéses lehet a bőrötök a meleg fürdőzéstől, ugyanis ilyenkor eltávolítjátok azokat a természetes olajokat a bőrötökről, melyek meg kívánnak menteni titeket az előbb említett két problémától. Mostantól próbáljatok meg langyos vizet engedni magatoknak.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!