Egyéb kategória

Ami nektek is eszetekbe jut, amikor a gyerekkori szobátokban alszotok

Mindjárt itt van a karácsony, és a legtöbben hazautaznak a régi családi házba, hogy a rokonokkal ünnepelhessenek. Persze ilyenkor beköltözünk egy kis időre a gyerekkori szobánkba, és lélekben is visszaváltozunk; ezek a dolgok pedig mindenkinek eszébe jutnak!

vous - 2016.12.17.
Ami nektek is eszetekbe jut, amikor a gyerekkori szobátokban alszotok

1. Óóó, semmi sem érhet fel a régi szobámmal! Igaz, hogy anyuék kicsit átrendezték, és most jobban hasonlít nappalira, mint a gyerekkori hálómra – de ez tök okés. Tényleg. Nem zavar…

Objektum doboz

2. …de ha jobban belegondolok, még csak öt éve költöztem el itthonról! Mi van, ha haza akarok majd jönni valamikor? Vagy ha egy nap híres leszek, és jó kis múzeumot lehetett volna csinálni belőle? Na jó, tényleg tök okés. Nem zavar.

3. Hűha, ezek a régi fotók a falon! Olyan sok szemceruzát használtam, hogy úgy néztem ki, mint akinek lefolyt a sminkje három nappal ezelőtt, és azóta sem törölte meg. Nem is értem, Avril Lavigne-nak hogy sikerült ezzel jól kinéznie.

Objektum doboz

4. Apropó, Avril és a többi 2000-es popsztár; el sem hiszem, hogy sorjában vásároltam a tinimagazinokat, csak hogy utána elcserélgessem a posztereimet.

5. Az se utolsó, hogy mennyi vacakkal töltöttem meg a polcokat. Például itt van ez a rengeteg kitűző és a sok porcelánapróság, amiket osztálykiránduláson vettem; bele se merek gondolni, mennyi pénzt költöttem akkoriban ilyenekre.

Objektum doboz

6. De azért minden cikis emléktől függetlenül mégis ez a legjobb hely a világon. Mert ha egy kis bizonságra vágyom, távol a hétköznapok problémáitól, ide bármikor jöhetek.

Ajánlott cikkek