Egyéb kategória

Idén csak egyetlen este jár a Fénytroli Budapesten

Karácsony környékén nemcsak Budapesten, hanem az ország minden pontján fényárban úsznak a városok. Ilyenkor pedig még a tömegközlekedés sem ússza meg a karácsonyi dekort; a Fényvillamos mellett idén is útra kel a Fénytroli, de csak egyetlen alkalommal.

vous - 2016.12.12.
Idén csak egyetlen este jár a Fénytroli Budapesten

Most már nem csak a karácsonyi vásáron vagy az ünnepi zenét játszó plázákban áraszthat el titeket is a meghitt hangulat. A Fényvillamos mellett ugyanis idén is útjára indul a Fénytroli Budapesten, de ezúttal csak egyetlen alkalommal.

Ezzel kapcsolatban a Magyar Trolis Közösség a Facebook-oldalán osztott meg pluszinfókat. A járat december 17-én 21 órától indul a Puskás Ferenc Stadiontól, egészen hajnali 5-ig, a trolit pedig bárki kedvére fotózhatja, ugyanis több helyen is megállnak majd a képek kedvéért.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!