Egyéb kategória

Jól figyeljetek! A sikeres nők ezekre a reggeli rutinokra eszküsznek

A reggeli ébredés talán az egyik legnehezebb pontja a napnak. A legtöbben addig húzzuk az időt a szundigombbal, ameddig csak lehet. Majd kapkodunk összevissza, hogy ne késsünk el a munkából, az iskolából. Mindeközben pedig igen fontos lépésekről feledkezünk el. Pedig nem kellene. És ezt nem mi mondjuk, hanem olyan nők, akik letettek már valamit az asztalra.

vous - 2016.12.11.
Jól figyeljetek! A sikeres nők ezekre a reggeli rutinokra eszküsznek

Women'sHealth olyan történeteket gyűjtött össze, melyekben sikeres külföldi nők vallanak arról, hogy hogyan indítják mindennap a reggelüket. Kik számítanak ez esetben sikeresnek? Például:

  • divattervező
  • író
  • sportoló
alvas-lany-no-agy

Ez történne a testetekkel, ha soha többet nem kelnétek fel az ágyból!

Az életünk egyharmadát alvással töltjük (vagy kellene hogy töltsük), de mi történne a testünkkel, ha egyik reggel ahelyett, hogy felkelnénk, örökre ágyban maradnánk? Biztos ti is eljátszottatok már a gondolattal valahol az ébresztőóra lenyomása és a felkelés között, hogy mi lenne, ha ma egyáltalán fel sem kelnétek, de higgyétek el, nagyobb árat fizetnétek érte, mint elsőre hinnétek!   

A cikk folytatását itt találjátok meg.

1. Igyatok!

Ha eddig nem hittétek el, most már talán illendő lenne kipróbálnotok, mennyire jó is az, ha ébredés után egyből vízért nyúltok. Aztán persze jöhet a kávé, de a sorrend nem cserélhető fel! Azt például tudtátok, hogy alvás közben vizet vesztetek? Már csak ezért is pótolnotok kell reggel a folyadékot.

2. Tornázzatok!

Először lehet, hogy nehéz lesz, de próbáljatok meg pár órával hamarabb felkelni, mint eddig. A távirányító és a telefon helyett a polifoamotokra lesz szükségetek, vagy arra, amin edzeni szoktatok, ugyanis néhány tornagyakorlatot kell megtennetek még készülődés előtt.

Objektum doboz

3. Írjatok listát!

Miután kitöröltétek az álmot a szemetekből, nézzétek meg a naptáratokban vagy a határidőnaplótokban, milyen teendők várnak rátok. Ha akkor ugrik be valami, amit addig elfelejtettetek, írjátok be a többi program közé. Nézzétek át többször a listát, így memorizálhatjátok az előttetek álló feladatokat.

Ajánlott cikkek