Egyéb kategória

Jennifer Lawrence megmutatta: pulcsiban menni a vörös szőnyegre menő

Ha egy szupermoziban szerepel az ember lánya, igyekszik a premierre egy elegáns, csillogó, feltűnő, talán merész ruhát választani. Jennifer Lawrence azonban nem ez az ember. Ő tüllszoknyában és pulcsiban lépett a vörös kárpitra. Zseniális!

vous - 2016.11.30.
Jennifer Lawrence megmutatta: pulcsiban menni a vörös szőnyegre menő

Nemrég írtam nektek, hogy Jennifer Lawrence-nek új pasija van, és nemsokára a mozikba kerül új filmje, az Utazók, ami egy rendkívül izgalmas sci-finek ígérkezik. A film párizsi premierjére Jen kicsit sem puccos ruhában érkezett. Felkapott egy Christian Dior-pulóvert, hozzá egy tüllszoknyát és egy tűsarkút.

Totál Carrie Bradshaw!

Eddig is szimpatizáltunk az egyik leglazább színésznővel, de a pulcsis húzása után végleg a szívünkbe zártuk. Látjátok, nem kell a vörös szőnyegre sem a pucc! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence hiába gyönyörű, egyvalamit mégis rendre leretusálnak róla

Feltűnt már nektek, hogy Jennifer Lawrence testét sok anyajegy borítja? Nem, ugye? Igazából fel sem tűnhetett, mert rendre lephotoshopolják a színésznőről. Miért?

A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.