Egyéb kategória

Ezért néz ki borzasztóan a szemöldökötök – tippek a tökéletességért

Úgy gondoljátok, van még mit tanulni a szemöldökről? Jól gondoljátok! Tartsatok velünk szemöldök-országba, és tudjátok meg, mi miatt nézhet ki borzasztóan a szemöldökötök.

vous - 2016.11.29.
Ezért néz ki borzasztóan a szemöldökötök – tippek a tökéletességért

Már többször is esett szó az arc mellbimbójáról, vagyis a szemöldökről. Sokan elbagatellizálják, de a szemöldök nagyon fontos. Fontos a jól ápoltsága, egy jó szemöldökceruza pedig egy lány legjobb barátnője lehet, hiszen az igazítás, kiemelés akkor is ráfér, ha amúgy önmagában is tökéletes a forma. 

engel-nora-beauty-brow-ajrapetova-nelli-fontos-volt-hogy-ez-a-szolgaltatas-ne-csak-a-felsobb-retegnek-szoljon-egy-szemoldokbarban-jartunk1

„Fontos volt, hogy ez a szolgáltatás ne csak a felsőbb rétegnek szóljon” – egy szemöldökbárban jártunk

Természetes, drámai, kusza, sötét, szivárványos, ombre – a felsorolásnak itt még koránt sincs vége, és most nem a hajtrendekre gondolok! A szemöldök ma már legalább akkora figyelmet kap a hétköznapokban, mint a női hajkorona. A szembajusz (ahogy szerzőnk, Andi hívja) profi formázása manapság itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így a belváros szívében pillanatok alatt tökéletes „darabot” szerezhetünk be.

A cikk folytatása ITT jön!

Sajnos még mindig nem tudja mindenki, hogyan is kell szépen „megrajzolni”, ezért összegyűjtöttem a bakikat, amik miatt fura lehet a szemöldökötök. 

Túl négyzetes

Hogy elkerüljétek a négyzetes formát, a szemöldök szélét apró, finom mozdulattal rajzoljátok meg, hogy kiküszöböljétek az éles íveket.

Túlhúzzátok a halánték felé a szemöldök szélét

Ezt könnyen elkerülhetitek, ha a ceruzát az orrotok széléhez teszitek, majd merőlegesen beállítjátok a szemöldök irányába, a szem külső zugáig. Ahová a ceruza mutat, ott kell végződnie a szemöldöknek.

Takács Nóra tippje a tökéletes szemöldökért

A szép, ápolt szemöldök az arc éke még smink nélkül is, a sors azonban a legtöbb nőt aszimmetrikus szemöldökkel áldotta meg. Szerencsére ebbe nem kell beletörődnünk! Egy kis odafigyeléssel és néhány trükkel szimmetrikus, tökéletes szemöldököt varázsolhattok magatoknak! Hogy hogyan? Ebben a videómban megmutatom!

Kimentek a „vonalból”

Nagyon fontos, hogy csak azt a terültet rajzoljátok, ahol van szemöldök. Ne felejtsétek el, nem új szemöldököt rajzoltok, csupán kiemelitek, helyenként kiegészítitek a meglévőt.

Nincs formája a szemöldöknek

Mint ahogy az előző pont is említi, nem új szemöldököt rajzolunk. Fontos, hogy kövessétek a ceruzával az szemöldökötök ívét, helyenként kiigazítva.

Pádár Detti szemöldök

Dús, tökéletes a formája, és mindenki erre vágyik, mi az? A tökéletes szemöldök, ami nem álom!

A szemöldök karaktert ad az arcnak, emeli a tekintetet, formája, ápoltsága igényességünket is tükrözi. E téren is van divat, most éppen a nagy ívű, vastag formázás a trend. Fontos megjegyezni, ha kicsit bele is folyunk az aktuális áramlatba, tartsuk szem előtt, hogy a saját formánk kialakítása az elsődleges szempont – sminkesünk, Pádár Detti ebben segített nektek! Kíváncsiak vagytok? ITT megnézhetitek!

Túl sötét a ceruza

Fontos szabály, hogy a hajszíntől egy kicsit világosabb ceruzát válasszatok.

Nem fésülitek (f)el a szemöldököt

A profibb szemöldökceruzák egyik végén található egy kis fésű, amir arra való, hogy oda simítsátok a szőrt, ahová való. Mindig felfelé fésüljétek a szemöldököt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.