Egyéb kategória

Itt a durva hidegfront: megérkezett az igazi téli hideg!

Most már tényleg megérkezett a téli hideg: hétfőtől egyre hidegebbek lesznek az éjszakák és a nappalok. Ideje elővenni a legvastagabb télikabátokat! 

vous - 2016.11.28.
Itt a durva hidegfront: megérkezett az igazi téli hideg!

Az Időkép szerint jól mutatja a hidegfront erősségét, hogy míg szombat délután -2 fok volt 3000 méter magasan, hétfő reggel -20 fok lett.

Hétfő reggelre az ország északi felén már többfelé fagypont alá esik a hőmérséklet, napközben is csupán 2–6 fok közötti maximumokat mérhetünk. Szeles időre számíthatunk, a Dunántúlon erős, viharos lökések is kísérhetik az északnyugati szelet. Kisebb eső vagy futó hózápor elszórtan kialakulhat. Tehát ha útnak indultok, a vastag kabát, a sapka, a sál és a kesztyű ne maradjon otthon!

Forrás:
pexels
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.