Egyéb kategória

Itt a durva hidegfront: megérkezett az igazi téli hideg!

Most már tényleg megérkezett a téli hideg: hétfőtől egyre hidegebbek lesznek az éjszakák és a nappalok. Ideje elővenni a legvastagabb télikabátokat! 

vous - 2016.11.28.
Itt a durva hidegfront: megérkezett az igazi téli hideg!

Az Időkép szerint jól mutatja a hidegfront erősségét, hogy míg szombat délután -2 fok volt 3000 méter magasan, hétfő reggel -20 fok lett.

Hétfő reggelre az ország északi felén már többfelé fagypont alá esik a hőmérséklet, napközben is csupán 2–6 fok közötti maximumokat mérhetünk. Szeles időre számíthatunk, a Dunántúlon erős, viharos lökések is kísérhetik az északnyugati szelet. Kisebb eső vagy futó hózápor elszórtan kialakulhat. Tehát ha útnak indultok, a vastag kabát, a sapka, a sál és a kesztyű ne maradjon otthon!

Forrás:
pexels
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.