Egyéb kategória

Felháborító posztban reagált a LifeTiLt, akik csak vékony nőknek terveztek ruhákat

Néhány napja elég hatalmas botrány pattant ki a LifeTiLt legújabb ruhái miatt, a készítők ugyanis közölték, csakis vékony nőknek gyártanak edzőruhákat. A hatalmas felháborodást követően most egy Facebook-posztban jött a válasz; de lehet, hogy ez csak olaj volt a tűzre.

vous - 2016.11.25.
Felháborító posztban reagált a LifeTiLt, akik csak vékony nőknek terveztek ruhákat

A LifeTiLt eddig leginkább edzéstippeket és életmódtanácsokat adott azoknak a nőknek, akik le szeretnének fogyni. A napokban azonban bejelentették, hogy elkészült a blog saját ruhakollekciója, egyetlen aprócska problémával: kizárólag vékony lányoknak tervezték őket. Vagyis, aki szeretne beleférni a darabokba, „tegyen érte” – írta Balogh Tamás, a márka tulajondosa, aki nem tágít véleményétől.

olimpikonok-teste

Az olimpikonok teste tökéletes – csak nem úgy, ahogy gondolnátok

Itt van például néhány híres olimpikon, akik súlyukat nézve nem férnének bele a LifeTiLt edzőruháiba, mégis tökéletes az alakjuk!

IDE kattintva megnézhetitek a képeket.

Ezen viszont elég sokan joggal felháborodtak, és nagyon sok komment érkezett, amire most a LifeTiLt is reagált egy meglehetősen nyers és felháborító stílusú Facebook-posztban. Szerintük nem kellene ezen kiakadni, hiszen könnyű azokat bántani, akik tettek is valamit az alakjukért. Pedig valójában senki sem a vékony lányoknak szólt be a ruhakollekció megjelenése miatt, a nagyobb problémájuk inkább azzal volt, ahogy Balogh Tamás beszélt azokról a nőkről, akik nem fogytak még le. Ez pedig a Facebook-bejegyzésben is tükröződik.

„Nem simogatok eredmény nélküli idiótákat” – írja a posztban, és hozzátette, hogy akinek kell a ruhája, tegyen is érte.

Objektum doboz

Azért ez a reakció elég erős, tekintve, hogy a külső és a kilók nem csak attól függenek, ki mennyit edz. Ez sokszor alkati dolog, de betegség is állhat a háttérben, ami megnehezíti a fogyást. És őszintén, kinek van kedve lemenni az edzőterembe, ha még ruhát sem vehet magának, mert egyesek szerint „túl kövér”?

És ti mit szóltok a LifeTiLt reakciójához?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.