Egyéb kategória

Azonnal szeretnétek egy huskyt, ha meglátjátok ezeket a képeket

Nehéz eldönteni, hogy a pandák vagy a kutyusok a legédesebb állatok a földön. Most az utóbbi táborból hoztam nektek képeket, hogy elolvadjatok tőlük.

vous - 2016.12.24.
Azonnal szeretnétek egy huskyt, ha meglátjátok ezeket a képeket

Nem titok, imádom a kutyákat. Egy hűséges eb büszke gazdija vagyok, de ha tehetném még vagy ezret örökbe fogadnék. Nemcsak mi tudjuk szebbé varázsolni az életüket, hanem ők is a miénket. Bearanyozzák a napjainkat az édes kis pofijukkal, az ártatlan szeretetükkel és a tündéri szerelmi történeteikkel

Az sem titok, hogy imádom a husky kutyusokat. Mivel jelen pillanatban nem lehetséges, hogy sajátom legyen, ezért minden alkalmat megragadok, hogy kapcsolatban legyek velük. Van, amikor a kutya kevésbé örül neki, hogy elkezdem babusgatni. 

Forrás:
Mogyoró Piroska

Amíg pedig nem tudom valóra váltani az álmom, hogy egyszer egy ilyen fajtának a tulajdonosa legyek, addig képeken keresztül álmodozom. És meg is osztom veletek!

Ő most épp nem husky

Objektum doboz

Morcos pofival vesz le minket a lábunkról

Objektum doboz

Álom, édes álom

Objektum doboz

Szégyenlős

Objektum doboz

Ártatlan

Objektum doboz

Még vezetni is tudnak

Objektum doboz

Hát nem aranyosak?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.