Egyéb kategória

Egy trükk, amivel megállapíthatjátok, mennyire kényelmes egy magas sarkú

Egy új magas sarkú vásárlása mindig kockázatos – különösen akkor, ha a netről rendelitek és nem tudjátok felpróbálni. Ezzel a trükkel azonban két másodperc alatt megállapíthatjátok, hogy mennyire kényelmes az adott magas sarkú.

vous - 2016.11.23.
Egy trükk, amivel megállapíthatjátok, mennyire kényelmes egy magas sarkú

A magas sarkú mindig zsákbamacska. Sosem tudhatjuk, meddig bírjuk ki benne az esti buliban. Azt gondolhatnánk, ez csak azon múlik, milyen magas a sarka – de ez nem így van! Egy magasabb sarkú cipő sokszor kényelmesebb, mint az alacsonyabb sarkúak.

A titok ugyanis a cipő talpának és sarkának a távolságában rejlik – írja a She Finds. Minél nagyobb a távolság közöttük, annál kényelmesebb a cipő. Az ideális, ha 3 vagy több centiméter – ha azonban kisebb, akkor valószínűleg nem bírjátok majd benne sokáig.

Objektum doboz

Így ha magassarkúvadászatra indultok, ne hagyjátok otthon a mérőszalagot! Oké, viccesen hangzik, hogy a boltban méregetnetek kell, de megér ennyit egy kényelmes magas sarkú, nem? Ha pedig a netről rendelitek, akkor is figyeljetek oda arra, hogy minél távolabb legyen a cipő talpa a sarkától.

Apropó, ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan változott a magas sarkúk divatja 100 év alatt, kattintsatok ide

Ajánlott cikkek