Egyéb kategória

Megható történet: megmentették a világ legszomorúbb cicáját

A világ legszomorúbb cicája elnevezést kapta meg Benben, a vörös macsek, miután a róla készült fotók felkerültek az internetre. De szerencsére az elárvult kiscicának most már van oka a boldogságra!

vous - 2016.11.18.
Megható történet: megmentették a világ legszomorúbb cicáját

Még az utcán kóborolva találtak rá BenBenre, a szomorú tekintetű cicára, és rögtön állatmenhelyre szállították. A kisállat azonban nem nyugodhatott meg itt sem, ugyanis 24 órája volt hátra ahhoz, hogy végleg elaltassák. Ekkor készültek róla a fotók, amikkel rögtön elrabolta egy pár szívét, akik örökbe is fogadták.

Objektum doboz

Objektum doboz

A cica tekintete egyébként ezek után sem lett vidám, de erről nem tehet; az arcán ugyanis sokkal több bőr van, mint egy átlagos macskának, amitől szomorú arckifejezése lesz. Azt pedig senki sem tudja, ez miért van így. De most már van oka a boldogságra, mert mióta az új családjával lakik, nemcsak kényelmes otthont talált, de még az Instagramon is szerzett magának jó néhány követőt.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bár mi megértjük, hiszen ennek a tekintetnek hogy lehetne ellenállni?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.