Egyéb kategória

Victoria Beckham kislánya rajzából készített tündéri pólót

Az egykori Spice Girl az AIDS betegség gyógyításáért kampányol, ehhez pedig a napokban egy fotózáson is részt vett; a projekthez készített pólókra pedig nagyon egyedi, és még annál is különlegesebb mintát választott.

vous - 2016.11.18.
Victoria Beckham kislánya rajzából készített tündéri pólót

Az tuti, hogy Harper Beckham az egyik legédesebb sztárgyerek, ehhez pedig elég csak visszaemlékeznetek arra a videóra, amit egy Justin Bieber-koncerten készítettek róla. A kislány ugyanis teljesen kimerítette a fangirl fogalmát, és nagyon vidáman csápolt a dalokra. Most pedig egyik rajza vált híressé.

harper-david-beckham

Így látja szüleit a kis Harper Beckham

A Beckham család legkisebb tagja ismét cukiskodott egyet, és szerencsére édesanyja, Victoria ezt megörökítette a nagyérdemű számára. 

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Victoria Beckham ugyanis az AIDS gyógyításához igyekszik elég pénzt összeszedni, ehhez pedig nemrég fiával még Afrikába is elutazott, hogy az ottani beteg gyerekeket támogassák. Most pedig egy Vogue-fotózáson mutatta meg saját magán a kampány legújabb pólóját, amin a kis Harper egyik rajza lett a fő motívum.

Objektum doboz

A pólókat meg is lehet vásárolni, sőt, még pöttyös gyermekverzió is készült belőle, a befolyó összeget pedig teljes egészében a betegség gyógyítására fordítják.

Ajánlott cikkek