Egyéb kategória

Victoria Beckham kislánya rajzából készített tündéri pólót

Az egykori Spice Girl az AIDS betegség gyógyításáért kampányol, ehhez pedig a napokban egy fotózáson is részt vett; a projekthez készített pólókra pedig nagyon egyedi, és még annál is különlegesebb mintát választott.

vous - 2016.11.18.
Victoria Beckham kislánya rajzából készített tündéri pólót

Az tuti, hogy Harper Beckham az egyik legédesebb sztárgyerek, ehhez pedig elég csak visszaemlékeznetek arra a videóra, amit egy Justin Bieber-koncerten készítettek róla. A kislány ugyanis teljesen kimerítette a fangirl fogalmát, és nagyon vidáman csápolt a dalokra. Most pedig egyik rajza vált híressé.

harper-david-beckham

Így látja szüleit a kis Harper Beckham

A Beckham család legkisebb tagja ismét cukiskodott egyet, és szerencsére édesanyja, Victoria ezt megörökítette a nagyérdemű számára. 

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Victoria Beckham ugyanis az AIDS gyógyításához igyekszik elég pénzt összeszedni, ehhez pedig nemrég fiával még Afrikába is elutazott, hogy az ottani beteg gyerekeket támogassák. Most pedig egy Vogue-fotózáson mutatta meg saját magán a kampány legújabb pólóját, amin a kis Harper egyik rajza lett a fő motívum.

Objektum doboz

A pólókat meg is lehet vásárolni, sőt, még pöttyös gyermekverzió is készült belőle, a befolyó összeget pedig teljes egészében a betegség gyógyítására fordítják.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.