Egyéb kategória

Kourtney Kardashian elárulta, melyik szuperolcsó szépségtrükk a kedvence

Mi lehet a Kardashian lányok titka? Hogy csinálják, hogy mindig olyan gyönyörű a bőrük? Most talán közelebb kerülhetünk a válaszhoz: Kourtney Kardashian elárulta, mi az ő kedvenc szépségtrükkje! 

vous - 2016.11.16.
Kourtney Kardashian elárulta, melyik szuperolcsó szépségtrükk a kedvence

A Kardashian lányok bőre folyamatosan ki van téve az erős sminkeknek és a sok utazásnak, ez mégsem látszik rajtuk, a bőrük csak úgy ragyog. Most azonban Kourtney elmondta, hogy miyen szépségtrükktől lesz sima és puha az arcuk.

Mindig olajat kenek a szemem alá és a szemhéjaimra. Imádom a manukaolajat, és még mindig azt használom. Kim és én még nyolcadikban próbáltuk ki ezt a szépségtrükköt először. Szóval olajat alkalmazunk szemkrém helyett.

De a manukát nemcsak a bőrére keni, hanem el is fogyasztja, ugyanis minden reggel elkészít egy avokádós-mandulatejes turmixot, amibe manukamézet is tesz. Úgy érzi, hogy az avokádó és a méz csodákat művel a bőrével és a hajával – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.