Egyéb kategória

Kourtney Kardashian elárulta, melyik szuperolcsó szépségtrükk a kedvence

Mi lehet a Kardashian lányok titka? Hogy csinálják, hogy mindig olyan gyönyörű a bőrük? Most talán közelebb kerülhetünk a válaszhoz: Kourtney Kardashian elárulta, mi az ő kedvenc szépségtrükkje! 

vous - 2016.11.16.
Kourtney Kardashian elárulta, melyik szuperolcsó szépségtrükk a kedvence

A Kardashian lányok bőre folyamatosan ki van téve az erős sminkeknek és a sok utazásnak, ez mégsem látszik rajtuk, a bőrük csak úgy ragyog. Most azonban Kourtney elmondta, hogy miyen szépségtrükktől lesz sima és puha az arcuk.

Mindig olajat kenek a szemem alá és a szemhéjaimra. Imádom a manukaolajat, és még mindig azt használom. Kim és én még nyolcadikban próbáltuk ki ezt a szépségtrükköt először. Szóval olajat alkalmazunk szemkrém helyett.

De a manukát nemcsak a bőrére keni, hanem el is fogyasztja, ugyanis minden reggel elkészít egy avokádós-mandulatejes turmixot, amibe manukamézet is tesz. Úgy érzi, hogy az avokádó és a méz csodákat művel a bőrével és a hajával – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!