Világ

Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Meglepődtünk, sokkot kaptunk, de nagyon örülünk! A People magazin szerint az év legszexibb pasija nem más, mint Dwayne Johnson!

vous - 2016.11.15.
Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Mikor megtudtam a hírt, egyből a VOUS-lányoknak szegeztem a kérdést, mit gondolnak, ki lett az év legszexibb pasija a People szerint. Jöttek olyanokkal, mint Ryan Gosling, Bradley Cooper, Hugh Jackman, Chris Hemsworth és Mark Wahlberg (?). Nos, egyik sem talált! Rendesen leesett az álluk, mikor megmondtam nekik, hogy bizony Dwayne „szexisen kopasz” Johnson lett az év legjobb pasija.

Objektum doboz

És hogy mit szólt mindehhez Dwayne? 

Ez fantasztikus!

– zárta rövidre a 44 éves színész, azonban azt a poént még elsütötte, hogy nem tudja, innen hova tovább. 

Dwayne egyébként éppen az új Jumanji-filmet forgatja Kevin Harttal. Ők egyébként nem először játszanak együtt (Központi hírszerzés c. film), valamint az új Disney-film egyik főszereplője is az ő hangján szólal meg, és ne felejtsük el a szuperszexinek ígérkező Baywatch rebootot sem. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.