Világ

Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Meglepődtünk, sokkot kaptunk, de nagyon örülünk! A People magazin szerint az év legszexibb pasija nem más, mint Dwayne Johnson!

vous - 2016.11.15.
Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Mikor megtudtam a hírt, egyből a VOUS-lányoknak szegeztem a kérdést, mit gondolnak, ki lett az év legszexibb pasija a People szerint. Jöttek olyanokkal, mint Ryan Gosling, Bradley Cooper, Hugh Jackman, Chris Hemsworth és Mark Wahlberg (?). Nos, egyik sem talált! Rendesen leesett az álluk, mikor megmondtam nekik, hogy bizony Dwayne „szexisen kopasz” Johnson lett az év legjobb pasija.

Objektum doboz

És hogy mit szólt mindehhez Dwayne? 

Ez fantasztikus!

– zárta rövidre a 44 éves színész, azonban azt a poént még elsütötte, hogy nem tudja, innen hova tovább. 

Dwayne egyébként éppen az új Jumanji-filmet forgatja Kevin Harttal. Ők egyébként nem először játszanak együtt (Központi hírszerzés c. film), valamint az új Disney-film egyik főszereplője is az ő hangján szólal meg, és ne felejtsük el a szuperszexinek ígérkező Baywatch rebootot sem. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!