Világ

Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Meglepődtünk, sokkot kaptunk, de nagyon örülünk! A People magazin szerint az év legszexibb pasija nem más, mint Dwayne Johnson!

vous - 2016.11.15.
Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Mikor megtudtam a hírt, egyből a VOUS-lányoknak szegeztem a kérdést, mit gondolnak, ki lett az év legszexibb pasija a People szerint. Jöttek olyanokkal, mint Ryan Gosling, Bradley Cooper, Hugh Jackman, Chris Hemsworth és Mark Wahlberg (?). Nos, egyik sem talált! Rendesen leesett az álluk, mikor megmondtam nekik, hogy bizony Dwayne „szexisen kopasz” Johnson lett az év legjobb pasija.

Objektum doboz

És hogy mit szólt mindehhez Dwayne? 

Ez fantasztikus!

– zárta rövidre a 44 éves színész, azonban azt a poént még elsütötte, hogy nem tudja, innen hova tovább. 

Dwayne egyébként éppen az új Jumanji-filmet forgatja Kevin Harttal. Ők egyébként nem először játszanak együtt (Központi hírszerzés c. film), valamint az új Disney-film egyik főszereplője is az ő hangján szólal meg, és ne felejtsük el a szuperszexinek ígérkező Baywatch rebootot sem. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.