Világ

Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Meglepődtünk, sokkot kaptunk, de nagyon örülünk! A People magazin szerint az év legszexibb pasija nem más, mint Dwayne Johnson!

vous - 2016.11.15.
Dwayne Johnson lett az év legszexibb pasija a People szerint

Mikor megtudtam a hírt, egyből a VOUS-lányoknak szegeztem a kérdést, mit gondolnak, ki lett az év legszexibb pasija a People szerint. Jöttek olyanokkal, mint Ryan Gosling, Bradley Cooper, Hugh Jackman, Chris Hemsworth és Mark Wahlberg (?). Nos, egyik sem talált! Rendesen leesett az álluk, mikor megmondtam nekik, hogy bizony Dwayne „szexisen kopasz” Johnson lett az év legjobb pasija.

Objektum doboz

És hogy mit szólt mindehhez Dwayne? 

Ez fantasztikus!

– zárta rövidre a 44 éves színész, azonban azt a poént még elsütötte, hogy nem tudja, innen hova tovább. 

Dwayne egyébként éppen az új Jumanji-filmet forgatja Kevin Harttal. Ők egyébként nem először játszanak együtt (Központi hírszerzés c. film), valamint az új Disney-film egyik főszereplője is az ő hangján szólal meg, és ne felejtsük el a szuperszexinek ígérkező Baywatch rebootot sem. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.