Egyéb kategória

Vicces jelek, hogy lélekben még mindig gyerekek vagytok

„Te örök gyerek maradsz” – mondogatják a barátaim, amikor izgatottan mesélem nekik, hogy megyek víziparkba csúszdázni, vagy amikor arra próbálom őket rávenni, hogy szervezzünk valami játékos programot. Rajtam kívül pedig még tutira rengeteg gyermeklelkű ember rohangál a világban, akik imádnak hintázni, vagy vidámparkban bohóckodni; ha ezek a jelek rátok is stimmelnek, ti is azok vagytok!

vous - 2016.11.13.
Vicces jelek, hogy lélekben még mindig gyerekek vagytok

1. Kit érdekel, hogy már 25 évesek is elmúltatok, ti úgy vagytok vele, hogy a mesék még mindig nagyon menők! És van, hogy a legbugyutább viccen is percekig nevettek.

Objektum doboz

2. Még mindig gyakran mondjátok, hogy „majd ha felnövök…”, aztán eszetekbe jut, hogy bakker, a személyitek szerint már rég felnőttetek.

Objektum doboz

3. Ha leesik a hó, pont úgy rohantok a szabadba, mint a kisgyerekek, csak hogy hóembert építsetek, vagy hogy lesben állva megdobáljátok hógolyóval az ajtón kisétáló tesótokat.

Objektum doboz

4. Minden évben izgatottan várjátok a kedvenc napotokat, ami természetesen nem más, mint a karácsony!

Objektum doboz

5. Ha besétáltok egy boltba, minden puha holmit MEG KELL érintenetek! Párnák, takarók, plüssállatok; mindegy, mi jön veletek szembe, ti biztosan végigsimítjátok rajta a kezeteket.

Objektum doboz

6. Ki nem hagynád a lehetőséget, hogy kipukkassz egy buborékfóliát. Hiszen ezek azért vannak, nem?

Objektum doboz

7. Bár nem ismeritek el, de titokban irigykedtek azokra a házakra, amiknek az udvarában van trambulin.

Objektum doboz

8. Néha bementek a boltba, hogy vegyetek egy kindertojást, mintha az unokatesótokat akarnátok meglepni vele: de igazából magatoknak szánjátok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.