Egyéb kategória

Bársonycipők, amiket még a bársonygyűlölők is imádni fognak

Már nem kérdés: a bársony az ide őszi / téli időszak nagy visszatérője. Mindegy, hogy bársonynadrágról, bársonyfelsőről vagy épp bársonytáskáról van szó, a lényeg, hogy ebből az anyagból készüljön. Most pedig 5 olyan bársonycipőt gyűjtöttem nektek össze, amiket akkor is imádni fogtok, ha nem szeretitek a bársonyt!

vous - 2016.11.11.
Bársonycipők, amiket még a bársonygyűlölők is imádni fognak

Arról már írtunk nektek, hogy idén újra divatba jött a bársony, a párizsi divathéten még a modellek hajába is bársony került. De a hétköznapokban nem a hajatokon a legtrendibb viselni, hanem a lábatokon. A bársonycipő ugyanis a Hello Giggles szerint egy olyan „alapdarab” lesz, aminek minden lány szekrényében ott van a helye. 

bársony

5 szett, ami bizonyítja, hogy idén újra menő a bársony

Azzal szerintem már minden divatos lány tisztában van, hogy a '90-es évek egyes ruhadarabjai idén ősszel menőbbek, mint akkor. Most pedig felbukkant egy újabb visszatérő a múltból: a bársony. Ha eddig utáltátok, most itt az ideje megszeretni!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez az anyag nekem nem a szívem csücske. Legalábbis nem volt az. A bársonycipők azonban egyre jobban kezdenek megtetszeni, sőt, ezeket a darabokat még örömmel is hordanám. Ha a bársony nektek sem a kedvencetek, semmi gond, de én azt mondom, adjatok neki egy esélyt ti is!

Ezek a cipők ugyanis még a bársonygyűlölők szívét is képesek meglágyítani…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek