Egyéb kategória

MENŐ! Gigi Hadid Nanushka ruhában ment Jimmy Kimmelhez

Egyre több hollywoodi sztár fedezi fel a magyar tervezők munkáit. Most éppen Gigi Hadid látogatott el az egyik legnépszerűbb amerikai talk show-ba egy Nanushka ruhában.

vous - 2016.11.10.
MENŐ! Gigi Hadid Nanushka ruhában ment Jimmy Kimmelhez

Több millióan gyönyörködhettek a Nanushka fekete esélyijében az amerikai elnökválasztás éjszakáján. Gigi Hadid ugyanis a magyar tervező ruháját választotta arra az alkalomra, hogy Jimmy Kimmel show-jában vendégeskedjen.

Objektum doboz

Ám nem a modell az egyetlen világhírű sztár, aki szívesen bújik magyar dizájner ruhájába. A Sugarbird kollekciója az idei Coachella fesztiválon és Fergie új klipjében is feltűnt, és az Oscar-díj vörös szőnyegéről sem maradtak le a magyar tervezésű darabok.

use

„Egyre menőbb dolog magyar dizájnerdarabokat venni és viselni” – USE Unused-interjú

Barátságból indult vállalkozás, amely az ország egyik legismertebb divatmárkájává nőtte ki magát. A tervezők, Füzes Eszter, Tóth András és Godena-Juhász Attila több mint tíz éve ismerik egymást, márkájuk, a USE Unused viszont most ünnepli tizedik születésnapját. A 2016-os tavaszi–nyári kollekció bemutatása után pár nappal kérdeztük őket. 10 kérdés a 10 éves USE Unused tervezőihez. A teljes cikkért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek