Azt már tudjuk, hogy aminek a nevében benne van az unikornis, az rossz dolog nem lehet. Ezt bizonyítja a szivárványételek legújabb kreálmánya is, az unikornis-pirítós, ami olyan káprázatos, hogy legszívesebben azonnal beleharapnánk!
Adeline Waugh foodstylist és fotós gyönyörű, színes ételeket kreált, amik mindenkit elvarázsoltak. A pirítós kenyerekre ugyanis olyan színes finomságokat pakolt, hogy már a látványába is beleszédülünk. Így született meg a szivárványételek legújabb üdvöskéje: az unikornis-pirítós.
De vajon hogy készíti el ezeket a színes csodákat? A Teen Vogue-nak ezt a kérdést is megválaszolta:
„Megpróbálok beépíteni az alkotásaimba annyi vörös céklát, amennyi csak lehetséges, mióta rájöttem, hogy szinte bármit át tudnak festeni rózsaszínre. Ezt használom akkor, ha a krémsajtot rózsaszínre szeretném színezni. Aztán eszembe jutott, hogy valószínűleg más színt is tudok adni a krémsajtnak egyéb természetes anyagok felhasználásával.”
Nézzétek csak, milyen varázslatosan néznek ki: