Egyéb kategória

Lőttek a szabadnapomnak – indul a Disznó hónapja

Tegnap reggel megfogadtam, hogy hosszú idő óta először ASZTROLÓGIAMENTES NAPOT tartok, és egész nap csak pihengetek, olvasgatok, egyszóval kiveszek egy nap szabit. Épp bekuckolódni készültem egy csésze gőzölgő zöld teával, amikor megcsörrent a telefon. Barátnőm zokogott bele a kagylóba a vonal túloldalán.

vous - 2016.11.08.
Lőttek a szabadnapomnak – indul a Disznó hónapja

„Lebukott az a szemét! És ráadásul pont azzal a cicababával, akire megesküdött, hogy soha még csak rá sem tudna nézni! Ha egy kicsit is fontos neked a barátságunk, azonnal meg kell nézned a horoszkópomban, hogy ezt most miért kaptam?” Sóhajtottam egy nagyot. Hogy fontos-e a barátságunk? Már tudtam, hogy ma is horoszkópot fogok elemezni…

mars horoszkóp

Mi a horoszkópotok? Ilyen barátok vagytok igazából

Nem mintha meglepő lenne, de a csillagjegyetek arról is árulkodik, milyen barátok vagytok igazából. Nem bújhattok el, most kiderül.

A cikk folytatásából megtudhatjátok, ti milyen barátok vagytok!

November 7-én megkezdődött a Disznó hónapja, és az előttünk álló hetekben az érzéseké lesz a főszerep. Ennélfogva persze ezekre hatva tudtok majd ti is a leggyorsabban boldogulni. Most mindenki érzékenyebben reagál a lelkiismeret hangjára, így könnyebben érhettek célt, ha nyers tényközlések helyett a szívére beszéltek inkább a másiknak. Ha érzelmi és lelki szempontokból mondjátok el, mit miért szeretnétek, illetve miért fontos ez a dolog nektek, a Disznó hónapjában minden ajtó megnyílhat előttetek.

Ha ti is kíváncsiak vagytok, mi vár rátok a Disznó hónapjában, ide kattintva megtudhatjátok!

Ajánlott cikkek