Egyéb kategória

Lőttek a szabadnapomnak – indul a Disznó hónapja

Tegnap reggel megfogadtam, hogy hosszú idő óta először ASZTROLÓGIAMENTES NAPOT tartok, és egész nap csak pihengetek, olvasgatok, egyszóval kiveszek egy nap szabit. Épp bekuckolódni készültem egy csésze gőzölgő zöld teával, amikor megcsörrent a telefon. Barátnőm zokogott bele a kagylóba a vonal túloldalán.

vous - 2016.11.08.
Lőttek a szabadnapomnak – indul a Disznó hónapja

„Lebukott az a szemét! És ráadásul pont azzal a cicababával, akire megesküdött, hogy soha még csak rá sem tudna nézni! Ha egy kicsit is fontos neked a barátságunk, azonnal meg kell nézned a horoszkópomban, hogy ezt most miért kaptam?” Sóhajtottam egy nagyot. Hogy fontos-e a barátságunk? Már tudtam, hogy ma is horoszkópot fogok elemezni…

mars horoszkóp

Mi a horoszkópotok? Ilyen barátok vagytok igazából

Nem mintha meglepő lenne, de a csillagjegyetek arról is árulkodik, milyen barátok vagytok igazából. Nem bújhattok el, most kiderül.

A cikk folytatásából megtudhatjátok, ti milyen barátok vagytok!

November 7-én megkezdődött a Disznó hónapja, és az előttünk álló hetekben az érzéseké lesz a főszerep. Ennélfogva persze ezekre hatva tudtok majd ti is a leggyorsabban boldogulni. Most mindenki érzékenyebben reagál a lelkiismeret hangjára, így könnyebben érhettek célt, ha nyers tényközlések helyett a szívére beszéltek inkább a másiknak. Ha érzelmi és lelki szempontokból mondjátok el, mit miért szeretnétek, illetve miért fontos ez a dolog nektek, a Disznó hónapjában minden ajtó megnyílhat előttetek.

Ha ti is kíváncsiak vagytok, mi vár rátok a Disznó hónapjában, ide kattintva megtudhatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.