Egyéb kategória

Mit szól egy menyasszony, ha esküvői kiállításra viszik? – most kiderül!

Az esküvői kiállítás egy valóságos tündérország egy menyasszonynak. Szebbnél szebb dekorációk között sétálgathattok, ínycsiklandó sütiket és tortákat kóstolhattok, de megnézhetitek a szezon legtrendibb esküvői ruháit és belehallgathattok a legnépszerűbb esküvői zenekarok dalaiba is. De tényleg minden édes, hercegnős és meseszép? Elvittünk magunkkal egy menyasszonyt, hogy vele együtt nézzük meg az idei felhozatalt.

vous - 2016.11.07.
Mit szól egy menyasszony, ha esküvői kiállításra viszik? – most kiderül!

Én ugyan nem vagyok menyasszony, de a kiállítás így is egy élmény volt számomra. Olyan érzés volt, mintha a szürke hétköznapokból egy pár órára rózsaszín tündérországba csöppentünk volna, ahol minden lehetséges. Azonban nem egyedül mentem, hanem egy valódi menyasszonnyal, Nóra barátnőmmel és az egyik koszorúslányával, Rékával. Kíváncsi voltam ugyanis, hogy mennyire hasznos ez a kiállítás annak, aki nem csak álmodozni tér be.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Amikor beléptünk, minden habos-babos volt és hófehér

– kezdte Nóra az élménybeszámolót, mikor megkérdeztem tőle, hogy mi volt az első benyomása a kiállításról. De szerinte nem csak az élmény miatt éri meg ellátogatni, ugyanis ő péládul megtalálta álmai dekorosát, akinek – ahogy monjda – a standjába első látásra beleszeretett.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ahogy a legtöbb menyasszony, ő is a neten keresgélt esküvőszervező, fotós vagy épp dekoros után, de azt mondja, a kiállításon rengeteg olyan szolgáltatóra bukkant, akiket az interneten nem talált. Sőt, tudjátok, mi a legjobb benne? Hogy a sütiket és a tortákat nemcsak fotókon és videókon nézegethetitek, hanem bele is haraphattok. Így pedig Nóra nemcsak a dekorosát találta meg, hanem egy naked tortába is beleszeretett.

Forrás:
Kerepeczki Anna

A kiállítás megmutatta, hogy tényleg mindennek csak a képzelet szab határt. Olyan dolgokat is meg tudnak valósítani, amire nem is gondolnánk.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Azt is elmondta, mit tanácsol azoknak a menyasszonyoknak, akik hozzá hasonlóan éppen most szervezik az esküvőjüket.

Akinek a pénztárcája engedi, válasszon egy olyan esküvőszervezőt, aki gyakorlatilag mindent lebonyolít helyette – mert már létezik ilyen. Ők teljes egészében átvállalják a szervezést, a dekort, a zenét, a párnak alig lesz dolga vele.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ha pedig még több esküvőszervezési tippről szeretnétek olvasni, kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek